loader

Skin Solutions Hudvårdsset för ansiktet, för torr hud

9525

Lider du av torr, stramande och lättirriterad hud under vintern? Vi gjorde ett speciellt set med Dermosil produkter för hud som inte gillar vintern.

517 kr 425 kr

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Helt suverän! Hade flagnande T-zon i flera år och när jag började med denna så försvann det totalt. Ansiktet är superfint och inga flagor i sikte! Jag är supernöjd!

Katrin A.

Vintern kan vara en prövning för huden i ansiktet. Kall vind och kyla, torr inomhusluft och temperaturväxlingar är tuffa faktorer för ansiktet.

Torr vinterhud mår bra av skonsamma och effektivt återfuktande Skin Solutions-produkter. Rengör huden med Rengöringsmousse som också avlägsnar en vattenlöslig makeup. Applicera sedan Anti-stress serum som lugnar huden och tillför fukt.

Applicera därefter Vinteransiktskräm, som innhåller ingredienser som både skyddar och stärker huden. Den passar som både dag- och nattkräm. Uppfriskande ögongel, återfuktar torr och trött hud runt ögonen och hjälper till att dämpa påsar under ögonen.

Lägg en Fuktgivande mask 1-2 gånger i veckan. Med den stärker du hudens yttersta skyddslager.

Produktsetet innehåller: Rengöringsmousse (3824), Vinteransiktskräm (3887), Uppfriskande ögongel (3790), Fuktgivande mask (3823) och Anti-Stress serum (3791). 

Serie: series logo

Kategori: Ansikte

Ändamål: Produktset för daglig vård av torr och lättirriterad vinterhud.

Användning: Tvätta ansiktet med rengöringsmousse, applicera serum och fuktighetskräm samt klappa lätt in ögongelen i området runt ögonen. Fräscha upp ansiktet 1-2 gånger i veckan med den fuktgivande masken.

Hudtyp: Torr; Normal; Mogen

Utvalt för dig

New
(0)
4102

Vitamin E Handkräm mini

35 kr / 50 ml

Köp
New
(0)
4082

Sensitive Intimtvättmousse

85 kr / 150 ml

Köp
(0)
3054

Intensiv dagkräm

99 kr / 50 ml

Köp
(6)
3081

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Katrin A. 07.11.2020

Helt suverän! Hade flagnande T-zon i flera år och när jag började med denna så försvann det totalt. Ansiktet är superfint och inga flagor i sikte! Jag är supernöjd!