loader
series logo

Sensitive Intimtvål refill

55 kr / 500 ml

Mild och krämig tvål för intimhygien och för varsam tvätt av hela kroppen. Löddrar sparsamt och är behaglig att använda. Innehåller mjölksyra, pH-värde 4.5. Dryg tvål som inte innehåller färgämnen.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter

Se även:

Serie
Sensitive
Om produkten

Sensitive Intimtvål innehåller mjölksyra och har ett lågt pH-värde, 4,5. Det låga pH-värdet gör tvålen perfekt för intimtvätt. Intimtvålen löddrar svagt och har en positiv återfuktande effekt på huden.

Intimtvålen är helt fri från parfymer och färgämnen. Tvålen kan användas över hela kroppen. Men kom ihåg att tvålen inte kan rengöra från stark smuts lika effektivt som en normal tvål. Om huden är mycket torr kan du turas om att använda Classicseriens Krämtvål (3008) och Intimtvål.

Produkten är vegansk.

Produkten har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland.Produkten passar också för atopisk hud och för barn under 3 år.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Refillpåsen, som innehåller 500 ml, är försedd med skruvkork och ett munstycke som påminner om en flaska som gör det lätt att hälla påsens innehåll i den sparade originalförpackningen. Innehållet i refillpåsen är identiskt med produkten i originalförpackningen.

Så här upprätthåller du produktens hygien och hållbarhet: Rengör och torka flaskan ordentligt innan du fyller på med nytt innehåll. Rengör också korken och pumpen. Fyll inte på en halvtom flaska! Dermosils flaskor och pumpar håller för åtminstone 3-4 påfyllningar om du sköter dem väl.

Refillpåsens bäst före -datum finns tryckt i sömmen på påsen. Bäst före -datumet gäller en oöppnad produkt. Vi rekommenderar att en öppnad produkt används i högst sex (6) månader. Lägg märke till det nya bäst före -datumet då du häller över innehållet i en originalflaska. Datumet på flaskan gäller det ursprungliga innehållet.

Refillpåsarna är tillverkade av PET/PA/PE-plast och korken av PP-plast. Korkens sigill är tillverkat i aluminium. En tom refillpåse med kork väger 13 gram. En tom 500 ml flaska med pump väger 46 gram. Refillpåsen sparar alltså stora mängder plast och tar mindre utrymme i avfallskärlet. Refillpåsen är ett miljövänligt alternativ. Du kan slänga den tomma refillpåsen med köksavfallet.

Notera att refillpåsarna har femsiffriga produktnummer.

Ändamål
För tvätt och vård i samband med intimhygien. Passar även för hela kroppen.
Användning
Fukta huden, tvätta varsamt och skölj.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr; Normal

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glycereth-2 Cocoate, Glycol Distearate, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Benzoate, C12-15 Alkyl Lactate, Trisodium Sulfosuccinate, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Cocamide MEA, Laureth-10, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Benzoic Acid, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Ja produkten är mycket bra, jag använder den åt mig själv och hunden! Speciellt nu på våren då han får mycket damm etc, på tassarna från all sand på trottoaren, så är det bra att tvätta av dem med intimtvålen alltid nu och då. Eftersom han också har känslig och lite atopisk hud så är denna produkt jättebra!