Ansiktsrengöring & ansiktsvatten

products_productsCount

Ansiktsrengöring, sminkborttagning och rengöringsprodukter som passar den egna hyn är det mest grundläggande för bra ansiktsvård. read_more

Ansiktsrengöring bör vara en del av den dagliga hudvårdsrutinen både morgon och kväll. 
Högklassiga rengöringsprodukter gör dessa stunder extra lyxiga. I vårt sortiment hittar du rengöringsprodukter för alla hudtyper: rengöringsmousser, rengöringsmjölk, rengöringsoljor, rengöringskrämer samt rengöringsgeler.
Även ansiktsvatten är en väsentlig del av den dagliga hudvårdsrutinen, för ansiktsvatten hjälper till att komplettera ansiktsrengöringen. Ansiktsvatten balanserar hudens pH-värde och förbereder hyn för vårdande produkter. Ett bra ansiktsvatten avlägsnar de sista orenheterna från hyn så att de vårdande hudvårdsprodukterna kan verka ännu bättre i huden. Välj ett ansiktsvatten från vårt sortiment som lämpar sig för just din hudtyp och din hud kommer att tacka dig!

Rengöring av ansikte

En välmående hud behöver varsam daglig vård, oavsett hudtyp. Noggrann och regelbunden ansiktsvård håller din hud frisk och vacker. De viktigaste skedena i ansiktsvård är rengöring, peeling och återfuktning av huden.

Ansiktsrengöring är grunden för all hudvård. Ansiktet bör rengöras regelbundet, morgon och kväll, med produkter som lämpar sig för den egna hudtypen. På kvällen bör man avlägsna makeup samt smuts och talg som samlats på huden över dagen. Ansiktsrengöring på morgonen avlägsnar nattkrämsrester och andra produktrester från huden. Då kan också vårdande produkter för ansiktet absorberas bättre och makeupen blir jämnare på huden.

Efter ansiktsrengöring bör huden torkas och rengöringen bör kompletteras med ansiktsvatten. Häll ansiktsvatten på bomullspads som du sedan sveper över hela ansiktet. Om din hy är torr kan du klappa in alkoholfritt och fuktgivande ansiktsvatten i ansiktet med händerna, så att huden får extra fukt. På morgonen är det inte nödvändigt att tvätta ansiktet med vatten, utan det räcker att svepa ansiktsvatten över huden. Då avlägsnas svett och talg som samlats på hudytan under natten.

Rengöringsprodukter för ansikte

Dermosil är ett familjeföretag och hållbara val har alltid varit en självklar del av vår verksamhet. Vårt nuvarande sortiment på över 400 produkter består av högklassiga, hudvänliga produkter för hela familjen, allt från ansiktsvatten till rengöringsmjölk och andra skönhetsprodukter.

Ansiktsrengöring morot är en naturlig rengöringsprodukt för normal och torr hy. Med hjälp av denna veganska naturkosmetikprodukt avlägsnar du orenheter som samlats på huden under dagen samt lätt vattenlöslig makeup.

Har du testat ansiktsrengöring med fast tvål? Fast ansiktstvål är en sulfatfri och skonsam tvål för ansiktet som lämpar sig för alla hudtyper. Tvålen är avsedd för ansiktet och den avlägsnar skonsamt men effektivt lätt makeup och orenheter från huden.

Kollagenrengöringsmjölk är avsedd för torr och mogen hy. Den lyxiga produkten innehåller kollagen, rosenvatten och allantoin. Den avlägsnar varsamt lätt vattenlöslig makeup från huden och ser till att huden hålls återfuktad och balanserad.

Hurdant är ett bra ansiktsvatten?

Det bästa ansiktsvattnet är ett sådant som lämpar sig för den egna hudtypen och de egna behoven. En del behöver ett fuktgivande ansiktsvatten, medan en annan behöver ett alkoholfritt ansiktsvatten. Alla ansiktsvatten i vårt sortiment tillverkas enligt stränga kriterier. Vår produktutveckling garanterar att varje ansiktsvatten i vårt sortiment är högklassigt, effektivt och hudvänligt.

Söker du ett ansiktsvatten för känslig hy? Dermosils Sensitive ansiktsvatten är ett högklassigt, oparfymerat ansiktsvatten för känslig hy. Det lämpar sig utmärkt för både kvinnors och mäns hudvård samt för ung hy. Finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundet har beviljat produkten användarrätt till allergisymbolen. Eftersom den varsamma produkten är avsedd för torr och känslig hy är den även utmärkt för atopisk hy.

Om du behöver ett ansiktsvatten för normal och fet hy, hittar du det garanterat i vårt sortiment. Dermosils Ansiktsvatten innehåller lugnande allantoin och fuktgivande glycerin. Många av våra kunder har lovordat produkten för att den också är utmärkt för blandhy.

Om du är ute efter ett alkoholfritt ansiktsvatten, är Dermosil Vitamin E Ansiktsvatten ett utmärkt val. Detta aningen emulsionsliknande ansiktsvatten kompletterar rengöringen och förbereder huden för övriga vårdande produkter samt balanserar hudens pH-värde efter rengöring. Det alkoholfria ansiktsvattnet innehåller rikligt med E-vitamin, fuktgivande glycerin, mjukgörande olivolja samt antioxidanter.

Produkter för helhetsbetonad hudvård från Dermosil

Enbart vatten och sminkborttagningsmedel räcker inte för att rengöra hyn. Därför är högklassiga rengöringsprodukter, peelingar och ansiktsvatten en viktig del av hudvård. Vi på Dermosil har utvecklat produkter i 40 år och du kan lita på vår erfarenhet då du önskar hitta det bästa ansiktsvattnet för känslig hy eller ett fuktgivande ansiktsvatten för torr hy. Du hittar rätt ansiktsvatten och andra rengöringsprodukter till din hy från vårt breda sortiment. För att huden ska må bra i sin helhet behöver du också andra hudvårdsprodukter. Se till exempel Dermosils ansiktsvårdsset, dagkrämer och nattkrämer.

read_less