loader

Dermoshop Oy Ab

Företaget grundades i Korsnäs år 1983. Sedan 1988 har Dermoshop fokuserat på hudvårdsprodukter. Den egna webbshopen lanserades 1996 och var då Finlands första webbshop för kosmetik.
Dermoshop Oy Ab är ett familjeföretag vars huvudmarknader består av Finland, Sverige och Estland. Koncernens huvudkontor finns i Korsnäs, på Finlands västkust. Bolaget är 100 % finskägt.
Suvi Markko är VD för Dermoshop Oy Ab. Koncernen omsatte över 24 miljoner euro år 2022.
Koncernen sysselsätter 55 personer.
I vårt sortiment ingår över 400 produkter. Dermosilprodukterna säljs i Finland, Sverige och Estland. Dermosil.fi är en av Finlands största webbshopar för kosmetik.
Dermosilprodukterna säljs via vår egna webbshop direkt till konsumenterna, utan några mellanhänder. Detta garanterar ett utmärkt förhållande mellan pris och kvalitet. En stor del av kunderna bildar beställningsgrupper och gör sina beställningar exempelvis till olika arbetsplatser.
Dermosil är en finländsk webbshop och ett varumärke som har förtjänat rätten att använda symbolen Nyckelflaggan. När du stöder företag som bär Nyckelflaggan vet du att produkten eller tjänsten är producerad i Finland. Vårt huvudkontor med egen tvålfabrik är beläget i Korsnäs på Finlands västkust, och härifrån levererar vi våra hudvänliga produkter direkt till dig utan mellanhänder.