loader

 

Arkiv: Köp- och leveransvillkor före ny webbshop

 

 

Giltiga t.o.m. 190522

 

 

Frakt- och Expeditionskostnader

Vid beställningar över 450 kronor tillkommer inga frakt- eller expeditionskostnader. Vid beställningar under 450 kronor tillkommer en avgift på 50 kronor.

Leverans

Leverans sker normalt inom 3-5 vardagar från att vi har tagit emot din beställning. Om du beställer till din hemadress levereras paketet till närmaste utlämningsställe. För beställningar som görs till en arbetsplats levereras paketet med bud ända fram.

Dermoshop tillämpar inte delleveranser om en eller flera varor i beställningen ej kan levereras.

Betalning

I kassan kan du välja mellan följande betalningssätt; kontokortsbetalning, direktbetalning via internetbank (SEB, Handelsbanken, Nordea eller Danske Bank) samt betalning mot faktura. Vi förbehåller oss rätten att begränsa antalet obetalda fakturor. Dermoshops betalningspåminnelser och kravbrev handhas av Cash-In Consulting Ab. Dröjsmålsränta enligt räntelagen. För betalningspåminnelse debiteras 60 kr.

Alla våra priser anges i svenska kronor och inkluderar moms.

Att beställa och använda presentkort

Presentkort kan beställas antingen separat eller samtidigt som du beställer andra Dermosil produkter. Beställningar som innehåller presentkort betalas dock alltid via nätbank genast. Ett presentkort kan inte beställas och betalas med kampanjkod eller annat presentkort. Om beställningen består av enbart ett presentkort på mindre än 450 kr tillkommer ingen expeditionsavgift.

Presentkortet kan användas som betalningsmedel endast vid beställningar gjorda på vår webbshop dermoshop.se. Betalning med presentkort sker i kassaskedet genom att koden som finns på baksidan av presentkortet matas in i presentkortsfältet. Presentkortet gäller ett (1) år från inköpsdagen.

Den summa som presentkortet berättigar till kan delas upp på flera inköp. Dermoshops beställningsvillkor gäller även för beställningar som betalts med presentkort. Dermoshop ansvarar ej för borttappade eller stulna presentkort ej heller för presentkort där sista användningsdag förfallit. Dermoshop förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor.

Åldersgräns

För att kunna handla hos Dermoshop ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Kredituppgifter

Sedvanlig kreditupplysning samt kontroll mot eventuellt övriga krediter hos Dermoshop görs automatiskt vid val av faktura och ditt första köp om du beställer som privatperson. Eventuella betalningsanmärkningar kräver direktbetalning och då informeras du direkt.

Bonusprodukter

När du beställer via vår webbshop kan du själv välja dina bonusprodukter bland dagens utvalda bonusprodukter. Du får en poäng för varje krona som du köpt Dermosil produkter för. För poängen du får kan du sedan välja bonusprodukter. Är du ny kund hos oss kan du använda bonuspoängen från och med ditt andra köp.

Poängen gäller ett (1) år räknat från inköpsdagen. Har du inte använt dina poäng under den tiden, förfaller de. Du kan inte byta erhållna bonusprodukter. Kom ihåg att tillägg inte heller berättigar till tilläggspoäng. Dermoshop har rätt att korrigera kundens bonuspoängsaldo p.g.a. returer eller dylikt. Poängen kan också sparas och användas i samband med en senare beställning.

Beställer du per telefon, post eller fax gäller på förhand fastställda bonusnivåer och bonusprodukter. Dessa kan du inte påverka själv. I fall du beställer per fax, post eller telefon ges bonusprodukter endast för beställningar värda 450 kronor eller mera.

Dermoshop Premium

Dermoshop Premium är vårt lojalitetsprogram för våra allra aktivaste kunder. Premium Silver blir du automatiskt den dagen dina årsinköp i vår webbshop överstiger 2 500 kronor och Premium Gold när årsinköpen överstiger 5 000 kronor. Premium gäller ett år i taget. Till summan räknas alla beställningar gjorda på webben. Beställningar som kommit in per post, fax eller telefon räknas inte med i summan för premium. Eventuella tilläggsbeställningar gjorda via vår kundbetjäning räknas heller inte med i premiumprogrammet.

Premiumberäkningen uppdateras till Min sida när paketet packas och levereras från Dermoshop.

Kampanjkod

Vid händelse av flera aktiva kampanjkoder under försäljningsperioden kan du endast använda dig av en kod i samband med beställning.

Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och försäljningsdagar. Av trycktekniska och produktionsmässiga skäl kan vi tyvärr inte garantera att alla produkter finns i lager under hela den tid som tidningen är giltig. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen www.dermosil.se. Beställningen behandlas enligt produkternas tillgänglighet vid beställninsgtillfälle. Vi har ej möjlighet till efterleveranser.

Ej utlösta paket

Ditt paket ligger på Postens utlämningsställe 14 dagar och därefter skickas det tillbaka till Dermoshop. Outlösta paket debiteras med en avgift på 100 kr för frakt och hanteringskostnader. Kostnaden debiteras dig via faktura.

PRODUKTGARANTI, ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATIONER

Dermoshop har full produktgaranti. Felaktig produkt ersätts med felfri produkt. Dermoshop har tre månaders returrätt räknat från köpdatum. Vid återbetalning av returnerad produkt erläggs endast summan för produkten, ej leveranskostnaderna.

Ångerrätt

Du har alltid fria returer och bytesrätt när du köper Dermosil. Du kan ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du hämtat ditt paket. Varan måste dock vara oanvänd. Du har som kund rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan.

Om du är missnöjd med produkten, så har du rätt att returnera den till oss inom tre (3) månader från köpdatum. Retursedel erhålles efter kontakt med Dermoshops kundtjänst på tel. 08-37 24 20 eller via e-post till kundtjanst@dermosil.se

Då det gäller returer eller ersättningar, meddela:

  • Vilken produkt du returnerar
  • Produktens batchnummer (en nummerserie som ofta syns i flaskans botten)
  • Produktens bäst före -märkning
  • Orsak till returen

Bifoga dokument med namn, adress, telefonnummer, t.ex kopia på faktura. När vi fått produkten i retur gör vi en återbetalning till dig inom 30 dagar.

Reklamationer

För oss är det viktigt att du är nöjd med din beställning. Har det blivit fel i den, har något gått sönder eller har du råkat ut för något annat som du inte är nöjd med - hör genast av dig till vår kundtjänst på tel. 08-372420 eller via e-post kundtjanst@dermosil.se så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Du har rätt att reklamera en felaktig vara inom 3 år. Varan skall reklameras så snart du fått kännedom om felet efter inköpet. När vi mottagit din reklamation kommer vi att så snabbt som möjligt skicka dig en retursedel som du använder för att skicka tillbaka den felaktiga produkten till oss. Så fort vi har mottagit den skickar vi dig ny produkt, alternativt återbetalar dina pengar, beroende på vad du har valt.

Då det gäller returer eller ersättningar, meddela:

  • Vilken produkt du returnerar
  • Produktens batchnummer (en nummerserie som ofta syns i flaskans botten)
  • Produktens bäst före -märkning
  • Orsak till returen

Bifoga dokument med namn, adress, telefonnummer, t.ex kopia på faktura. När vi fått produkten i retur gör vi en återbetalning till dig inom 30 dagar.

Tvist

Dermoshop följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid eventull tvist.

Konsumenttvister vid näthandel kan i fortsättningen lösas på nätet, då Europeiska kommissionen har öppnat ett forum för lösning av tvister via Internet (ett forum för lösning av tvister via Internet (ett s.k. ODR-forum) för konsumenter och företag. Tjänsten fungerar på Europeiska unionens alla officiella språk. Även avgörandet i tvisten meddelas på konsumentens begäran på dennes modersmål. Ifall konsumenten vill rikta en reklamation till Dermoshop Ab via detta forum, är den adress som ni ska rikta er till: info@dermosil.com

 

DERMOSIL® KVALITET

Dermoshop är ett finländskt företag, som utvecklar och säljer Dermosil® hudvårdsprodukter sedan år 1988. Dermosil säljs i Sverige, Finland, Estland och Ryssland. Det är även möjligt att beställa Dermosil produkter inom övriga EU.

I Dermosil® sortimentet finns även oparfymerade hudvårdprodukter som har beviljats Allergi- och Astmaförbundets symbol i Finland.

Bäst före märkningen

Bäst före märkningen på produkterna berättar hur länge den oöppnade produkten håller då den är rätt förvarad. En öppnad hudvårdsprodukt håller i allmänhet cirka sex månader om inte annat är angivet på produktförpackningen.

På en del av makupprodukterna finns batchnummer t.ex. 09-2011, vilket inte är detsamma som produktens bäst före -datum. På makeupprodukterna finns en PAO-symbol som visar hur länge produkten håller efter att den öppnats (PAO=period after opening).

T.ex. betyder att hållbarheten är 8 månader från det att produkten tagits i bruk.

Testning av produkterna

I produktsortimentet finns mer än 400 Dermosil® produkter. Produkterna tillverkas av råvaror av högsta kvalitet och produkterna är testade på människor. Produkterna har full garanti.

DATASKYDD

Dermoshop värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa möjliga sätt. Bekanta dig med Dermoshops Dataskyddsbeskrivning i vår webbshop.

WEBBLÄSARE

Webbläsare som rekommenderas

Vi rekommenderar att du använder de senaste versionerna av de populäraste webbläsarna, t.ex. Microsoft Edge, Chrome, Safari, Firefox. Om du använder en gammal version eller en annan webbläsare finns risk för att Dermoshops webbsidor kommer att fungera sämre.