loader

Inspiration

Nyheter

Den friska höstluften lockar oss att njuta av den rena naturen. Bland de effektiva råvaror som växer i skrymslen och vrår i skogar och på åkrar har vi med omsorg valt ut det bästa för dig – då hösten kommer behöver huden ännu mera kärlek för att stråla med lyster och klarhet.

Kundtidning

Nystart för huden

Live Shopping

Artiklar

Vinterhudvård

När det är vinter behöver huden särskild omvårdnad. Slipp torr och stram hud som också känns obehaglig. Rikliga produkter ger huden den fukt den längtar efter. Dessa produkter håller huden mjuk och välmående i kallt vinterväder.

Nyckelflaggsprodukter

Flera av våra tvålar tillverkas i vår egen rosa tvålfabrik i Korsnäs, på den finska västkusten. På det viset förkortar vi resan mellan våra produkter och dig. Nyckelflaggan som finns tryckt på våra flaskor är en symbol för arbete utfört i Finland. Nedan hittar du våra produkter märkta med Nyckelflaggan, något vi är extra stolta över.

Hudapoteket

Goodwill

bertil's

Fotvårdsfavoriter

Det är superenkelt att ta hand om fötterna där hemma. Det enda du behöver för en vårdande spastund är de rätta produkterna och lite egentid. Här hittar du de bästa produkterna för fotvård.

Mix & match

Skräddarsy din gåva! Välj en tom gåvoförpackning med önskat budskap, välj 1–2 produkter från denna kategori och TADAA – du har ett individuellt gåvoset. Vem tänker du överraska med en hudvårdande gåva?

DermoLABS