loader

Best of 2020!

Får vi presentera – era favoritprodukter för 2020! Toplistan består både av nyhetsprodukter och bekanta favoriter genom åren.

Djuprengörande superschampo

Vinnaren är ingen överraskning, utan vårt otroligt populära Saltschampo knep förstaplatsen. Det bästa med schampot är att det innehåller havssalt, vilket ett naturligt ämne med fantastiska detox-egenskaper. Saltet rengör både hår och hårbotten på djupet, exempelvis från rester av stylingprodukter och talg. En klar vinnare!

Köp

Favoriter för ansiktet

 

I många år har Vitamin E Rengöringsmousse varit mycket populär bland våra kunder. En mild och skonsam rengöringsmousse för enkel och smidig ansiktsrengöring. Den avlägsnar orenheter och även vattenlöslig makeup.

Kollagenserum stärker huden och hjälper den hållas slät, fin och spänstig. Perfekt för mogen hy!

Bekanta dig med produkterna

Slipp torra händer

2020 är året vi lärde oss vikten av att tvätta händerna. Valet av handtvål har betydelse och Sensitive Handtvål Extra nådde en fin fjärde plats. Mild och oparfymerad handtvål som beviljats finska Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol.

Räddningen mot torra händer är vårt lyxiga och vårdande Nyponserum för händerna. Serumet innehåller nyponfröolja som är en naturlig och effektiv antioxidant rik på vitaminer som bidrar till att motverka tecken på för tidigt åldrande. 

Bekanta dig med produkterna

En favorit sedan länge

Mångas favoritmascara som håller i alla lägen. Ger längd och volym och är även fukttålig. Tål regn, gym och tårar!

Köp

Rengöringsklassiker

Ibland är det bättre att lita på klassiker för klassiker blir de av en orsak – de är bara så bra. Classic Ansiktstvätt är en av grundpelarna i ansiktsrengöring. Effektiv och skonsam produkt, speciellt bra för normal och fet hy.

 

Classic Kökhandtvål är en citrusig och fräsch tvål som tvättar effektivt bort starka lukter och rester från matvaror från händerna i samband med kökssysslor och matlagning. Ta hand om handhygienen – även i köket!

 

Bekanta dig med produkterna

Otrolig effekt

Effektiv och skonsam deodorant med en pigg doft av röd apelsin. Denna långtidsverkande antiperspirant aktiveras av kroppens temperatur och håller dig fräsch hela dagen. Vad annat kan man önska av en deo?

Köp

Lyxig och effektiv

Intensiv dagkräm är en lyxig och effektivt fuktgivande ansiktskräm för mogen och torr hy. Passar även som intensivkur för normal hy och blandhy. Innehåller sheasmör, mandelolja, E- och C-vitamin samt algextrakt.

För maximal effekt kan du använda Intensiv nattkräm efter rengöring varje kväll.

 

Köp

Får vi presentera – era favoritprodukter för 2020!

Bestseller
product image
(8)
4059

Saltschampo

89 kr / 200 ml

Köp
(7)
3083

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(5)
4042

Kollagenserum

130 kr / 30 ml

Köp
(0)
3982

Sensitive Handtvål Extra

65 kr / 500 ml

Köp
(2)
3998

Nyponserum för händerna

65 kr / 125 ml

Köp
(16)
3900

Maximizing Moist Proof mascara

109 kr / 10 ml

Köp
(7)
3026

Ansiktstvätt

59 kr / 250 ml

Köp
(2)
3037

Kökshandtvål

65 kr / 500 ml

Köp
(3)
3316

Röd apelsin Deo Roll-On

39 kr / 75 ml

Köp
(1)
3054

Intensiv dagkräm

99 kr / 50 ml

Köp