loader

Serien Goodwill innehåller goda gärningar

Dermosils historia började med arbetsplatsgemenskaperna som började beställa produkter i grupp. Tillsammans är vi mer och tillsammans kan vi påverka och bidra till förändring.

Vi utvecklade Goodwill för att fortsätta stöda gemenskap och arbeta för att ingen ska behöva stå ensam. 30 % av Goodwillprodukternas försäljning riktas alltid till ett gott ändamål. Dermosil har alltid ett aktivt välgörenhetsändamål som stöds med köp av Goodwillprodukter.

I år samlar Dermosil Goodwill in medel till Ellas hjältar

Ellas hjältar rycker in för barn som har det svårt

Dermosil har i år valt att stöda den fina stiftelsen Ellas Hjältar. Ellas hjältars vision är att ge barnen en lättare vardag med de hjälpmedel de behöver, men även att ge barnen bra minnen som tar dem igenom tuffa tider. De finns där för barn och deras familjer som drabbats av sjukdomar, mobbning eller andra trauman. Genom Ellas hjältar får de en önskan uppfylld kanske en resa, ett idolmöte eller en aktivitet. Här kan du läsa mer om stiftelsen.

Köper du en handtvål eller duschgel från vår serie Goodwill är du också med och stöder Ellas hjältar. För varje såld Goodwill produkt skänker Dermosil 30 % till insamlingsstiftelsen.

Sötsaker som gör gott

Produktserien Goodwill består av fyra produkter: två handtvålar och två duschgeler. Produkterna är veganska och innehållet har en fräsch doft av godis. Flaskan är gjord av återanvänd PET-plast för att minska miljöbelastningen. Sötsaker som gör gott för dig och alla du bryr dig om.