Hårsnoddar

65 kr

Hårsnoddar i genomskinlig plast, hålls verkligen på plats. Bibehåller elasticiteten, sliter inte på håret och trasslar inte in sig. Hållbara och osynliga.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Hårsnoddar är ett fantastiskt hjälpmedel vid hårstyling. Hårsnoddarna är genomskinliga, elastiska och nöter inte på håret. Pröva, du kommer inte att bli besviken!

Hårsnoddarna är tillverkade av återvinningsbar transparent plast. De töjs inte ut utan hålls elastiska även efter hundratals gånger.

Du kan utan problem snurra dem två till tre varv runt hästsvansen. 

De sitter säkert där de ska sitta och passar därför i alla situationer, även på träningen. Hårsnoddarna trasslar inte in sig i håret och eftersom de är genomskinliga syns de inte i håret.

En förpackning innehåller 8 snoddar.

Användning
Fäst de elastiska hårsnoddarna i håret. Var inte rädd att dra i dem, de håller att snurra flera varv runt hästsvansen.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Hade hög förhoppningar på dessa men måste säga att jag tycker de var ganska värdelösa.. Gick inte att spänna åt håret när jag satte upp det i en hästsvans. Utan snodden satt där den satt och var omöjlig att få håret mer spänt/stramt.

Mest sålda produkter

Trevlig resa

30 kr

New

Hårbottenmasserare

49 kr / 9,5 x 7 cm

Rundborste

169 kr