New
New
New

Holly Jolly Julkalender

529 kr / 37 x 31,5 x 5 cm

Här är julens härligaste kalender! Det finns en egen liten låda med en härlig överraskning för varje dag. Något för huden och något för håret, men också makeup och tillbehör!

Serie
Limited Edition
Om produkten

Holly Jolly Julkalender är den charmigaste Dermosil-skönhetskalendern någonsin! I kalendern gömmer sig 24 olika hudvårds- och skönhetsprodukter.

Kalendern innehåller flera intressanta hudvårds- och makeupnyheter och tillbehör. I den finns också gamla bekanta Dermosil-favoriter i miniformat, exempelvis för ansikte, kropp och hår. Bakom luckorna gömmer sig bland annat Skin Solutions-, Sensitive- och Nature-serierna, så kalendern är ett perfekt sätt att bekanta sig med Dermosils sortiment. Ett antal tillbehör kompletterar helheten.

Kalendern är som ett lådpussel som kan användas efter jul. Det finns en numrerad box för varje dag, boxarna är packade i en träbricka. Brickan och boxarna kan återanvändas nästa år och då kan du fylla den med små saker eller godsaker så att den blir en helt ny kalender. Brickan i trä kan också användas som den är – den är helt perfekt till att servera morgonkaffet till sängen.

Holly Jolly Julkalendern är bokstavligen en gåva till din hud. Den är också en underbar gåva att ge en vän, syster eller mamma. Julkalendern sprider också julglädje på jobbet! Att öppna de små boxarna tillsammans i tur och ordning är en kul grej på till exempel fikapausen.

Produkterna i julkalendern har ett sammanlagt värde på totalt 1050 kr. Om du vill veta vad kalendern innehåller i förväg kan du läsa om innehållet här

Julkalendern postas i en separat låda. Om du samtidigt beställer andra produkter kommer du alltså att få olika försändelsekoder för varje paket.

Ändamål
Julkalender som skapar hjärtlig julstämning.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!

Mest sålda produkter

New

Lisa

105 kr / 5 x 40 ml

New

Romeo

115 kr / 500 ml, 75 ml

New

Holly Jolly Handtvål

75 kr / 290 ml