loader

Hudtypstest

5072

Vet du vilken hudtyp du har? När du vet det, är det lättare för dig att välja produkter som passar just din hud. Testa din hudtyp och gör hudvården ännu mer effektiv och givande.

39 kr

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Med hjälp av hudtypstestet testar du enkelt och snabbt din egen hudtyp. När du vet vilken hudtyp du har är det lättare för dig att välja rätt ansiktsprodukter för just din hy. Med de rätta produkterna blir hudvården effektiv och givande.

Hudtypstestet innehåller två testremsor för att testa ansiktets hudtyp och en testremsa för att ta reda på hudens fuktbalans. Testresultaten berättar om din hudtyp är torr, normal, fet eller om du har blandhy, samt hurdan din huds fuktbalans är. Här hittar du mera information om olika hudtyper och om produkter som passar din hudtyp.

Hudtypstestförpackningen innehåller utöver testet en Ansiktstvätt i miniformat (30 ml), två varuprover av ansiktsserum, två varuprover av ansiktskräm samt ett varuprov av kroppslotion.

Kategori: Hudvård

Ändamål: Testa din egen hudtyp samt din huds fuktbalans.

Användning: HUDTYPSTEST: 1. Rengör ansiktet. Använd inte ansiktskräm eller makeup efter rengöringen. 2. Låt huden återhämta sig en stund efter rengöringen. 3. Lossa testremsan och tryck den mot pannan i 20 sekunder. Lossa den andra testremsan och gör det samma på kinden. Rör inte på stickan under testet. 4. Kontrollera resultatet genom att jämföra testremsan med cirklarna som motsvarar olika hudtyper. DIN HUDS FUKTBALANS: 1. Gör testet på rengjord hud på armen eller benet. 2. Lossa testremsan och tryck den mot huden i 20 sekunder. 3. Kontrollera resultatet genom att jämföra testremsan med cirklarna som motsvarar hudens fuktbalans.

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

219 kr / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

65 kr / 100 ml

Köp
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(6)

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Bli först att lämna en recension