loader

Känslig hud miniset

7061

För dig med känslig hud

För fint hår

Ett urval av Sensitive-seriens miniprodukter erbjuder dig med känslig hud och hår- samt hårbotten varsam vård till ett förmånligt setpris.

104 kr 75 kr / 4 x 30 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Renhet och vård av känslig hud samt hårbotten 

Känslig hud – minisetet passar för hela familjens dusch- och badstunder men också för vård av den känsliga huden. De söta minituberna från Sensitive-serien; schampo, balsam och duschgel tvättar och vårdar både hud och hår. Till setet hör utöver Sensitive-produkterna också Classic-seriens Aloe gel i ministorlek, som lugnar känslig eller irriterad hud. Den lindrar också vid solsveda eller vid insektsbett. Produkterna i resestorlek är lätta att bära med sig överallt. 

Sensitive schampo, balsam och duschgel har beviljats rätten att använda Allergi, hud- och astmaförbundets symbol och Aloe gelen är vegansk. Alla setets produkter är oparfymerade. 

Sensitive Schampo mini tvättar rent håret milt men effektivt, då det innehåller milda tensider vars mängd har justerats för att passa den med känslig hårbotten. Produkten är trygg att använda också för 0–3 åriga barn. Schampot innehåller varken färgämnen eller silikoner. 

Sensitive Balsam mini gör håret silkesmjukt utan att det tyngs ner. Balsamet innehåller panthenol, som stärker håret och gör det glansigt. Produkten är trygg att använda också för barn i åldern 0–3 år. 

Sensitive Duschgel mini innehåller milda tensider, som tvättar huden rent milt men effektivt. Duschgelen innehåller också fuktgivande glycerin, som bidrar till att ge också den känsliga huden den extra fukt den behöver. Produkten kan tryggt användas också av barn i åldern 0–3 år. 

Classic Aloe gel mini innehåller 100 % rent aloe vera-extrakt, fuktgivande glycerin och vårdande och hudstärkande allantoin. Aloe gel kan användas av hela familjen. Applicera ett tunt lager gel på det utsatta hudområdet och låt torka. Upprepa vid behov. 

Känslig hud-minisetet innehåller: 

Sensitive Schampo mini, 30 ml 

Sensitive Balsam mini, 30 ml 

Sensitive Duschgel mini, 30 ml 

Classic Aloe gel mini, 30 ml 

Kategori: Hudvård

Doft: Oparfymerad

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
product image
(12)
4059

Saltschampo

95 kr / 200 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension