loader

Skin Solutions Hudvårdsset för ansiktet, för mogen hud

9519

Lyxigt set med fylliga produkter som återfuktar och ger näring åt mogen hud. Produkterna i Skin Solutions setet hjälper också till att minska ålderstecken i huden.

493 kr 405 kr

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,3 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Bra val av produkter. Favoriterna har blivit rengöringsmoussen, ögonkrämen och nattkrämen.

Emma H.

Dermosil Skin Solutions Hudvårdsset för ansiktet, för mogen hud är en lyxig kombination av produkter som återfuktar och ger näring åt huden samtidigt som tecken på åldrande i huden dämpas. 

Rengör huden med Rengöringsmousse som också avlägsnar en vattenlöslig makeup. Återfukta huden morgon och kväll med näringsrika krämer. Dagkräm Q10 innehåller rikligt med antioxidanter, som hjälper till att göra huden välmående och motverkar ålderstecken i huden. Efter rengöringen av huden på kvällen appliceras Nattkräm Retinol för att ge huden fukt och vård under natten.

Skäm dessutom bort huden med ett serum. Peelande nattserum lämpar sig för trött och ansträngd hud. Kemisk peeling verkar under natten och avlägsnar döda hudceller och rengör huden, samt förser huden med fukt och fräschör. Dutta Peelande nattserum på rengjord hy på kvällen innan du går och lägger dig.

Ta hand om den tunna huden runt ögonen med en ögonkräm. Ögonkräm Q10 är lätt men effektivt återfuktande. Den innehåller rikligt med antioxidanter, som stöder förnyandet av hudceller och hjälper till att motverka ålderstecken i huden runt ögonen.

Produktsetet innehåller: Rengöringsmousse (3824), Dagkräm Q10 (3080), Nattkräm Retinol (3081), Ögonkräm Q10 (3082) och Peelande nattserum  (3792).

 

Serie: series logo

Kategori: Ansikte

Ändamål: Produktset för daglig vård av åldrande hud.

Användning: Tvätta ansiktet med rengöringsmousse. Klappa in serum på rengjord hud morgon och/eller kväll. Efter att serumet absorberats appliceras dagkräm eller nattkräm. Återfukta området kring ögonen med ögonkrämen.

Hudtyp: Mogen; Normal; Bland; Torr

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

219 kr / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

65 kr / 100 ml

Köp
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(6)

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Totalbetyg

4,3/5

reviewer avatar
Emma H. 30.04.2021

Bra val av produkter. Favoriterna har blivit rengöringsmoussen, ögonkrämen och nattkrämen.

reviewer avatar
Jennifer W. 10.08.2020