Djuprengörande nattmask

69 kr / 75 ml

Djuprengörande nattmask balanserar fetthalten i huden, hjälper till att avlägsna orenheter och gör huden klarare. Den innehåller kemiskt peelande AHA-syror.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Skin Solutions
Om produkten

Skin Solutions Djuprengörande nattmask jobbar när du sover. Ansiktsmasken har gelkonsistens som innehåller kemiskt peelande AHA-syror och appliceras till natten. Den rengör huden och minskar orenheter som sedan lätt förorsakar finnar, vilket mjukgör och ger lyster.

Masken passar speciellt för vård av fet och oren hy samt för ung hy.

Nattmasken innehåller niacinamid, som förbättrar hudens elasticitet och verkar porsammandragande. Ämnet förbättrar även hudfärgen och jämnar ut små rynkor.

Skvalan hjälper till att hålla huden mjuk och skvalan och glycerin tillsammans hjälper till att ta hand om hudens fuktbalans. Masken innehåller även växtbaserade kemiskt peelande ämnen som gör huden klar och jämn.

Använd nattmasken regelbundet på rengjord  hud. Applicera i ett tunt lager på samma sätt som du applicerar en ansiktskräm. Applicera antingen i hela ansiktet eller enbart på T-zonen.

Regelbunden användning ger bäst resultat. Masken används 2-3 kvällar i veckan eller som kur varje natt.

Dermosil Djuprengörande nattmask har en mild doft.

Den är inte lämplig för känslig hud eller för barn. Undvik kontakt med ögonen. Om du märker av irritation eller rodnad i huden bör du sluta använda produkten eller använda den mer sällan. Produkten gör huden extra känslig för solen.

Ändamål
Rengör hyn på djupet.
Användning
Använd på ren hy, antingen i hela ansiktet eller enbart på T-zonen. Låt verka över natten. Använd 2-3 gånger per vecka eller som kur varje natt. Applicera på samma sätt som en ansiktskräm.
Doft
Hypoparfym
Hudtyp
Ung; Fet; Bland

Aqua, Butylene Glycol, Diethylhexyl Carbonate, Niacinamide, Glycerin, Squalane, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Glycolic Acid, Parfum, Sodium Gluconate, Lactic Acid, Phenoxyethanol

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Testade denna inatt. Har problem med acne på kinderna, inte så gravt att jag måste medicineras men likväl störigt med överfulla porer och innebrännare då och då...hud som är känslig pga allt jag preppar den med och skurar rätt hårt för att hålla rent..plus tendens mot rosacea men inte den värsta sorten heller. Man känner Verkligen hur den här jobbar i huden!! Gör inte ont men de första timmarna var jag röd i huden och varm om kinderna.. för att imorse vakna till ett silkeslent resultat. De förstorade porerna var bortblåsta. Innebrännarna något mildare. Hudtonen jämn och fin och inte röd eller kliande. Låt den göra jobbet natten igenom, den funkar! Detta var första användningen. Återkommer när den provats fler gånger.

Hej Sanna! Tråkigt att höra att produkten inte passade dig. För dig med känslig hud rekommenderar vi produktserien Sensitive,

Har kanske lite för känslig hud, kan inte använda detta överhuvudtaget. Mitt hud blev väldigt irriterade efter användning. Hade rekommenderat att testa först kortare tid än över natten.

Har kanske lite för känslig hud, kan inte använda detta överhuvudtaget. Min hud blev irriterade om detta.

Precis börjat använda denna och har höga förväntningar :) hoppas på gott resultat. Skriver en senare recension när jag utvärderat den.

Mest sålda produkter

-32%
Slutsåld

Aura

175 kr 119 kr / 3 x 40 ml

-25%

Summer Rain Ansiktsmask

79 kr 59 kr / 40 ml

Peel-off ansiktsmask

49 kr / 75 ml