New
New

Seija

125 kr

Sensitive Rengöringsmousse och mjuka Rengöringsdukar är A och O för skonsam ansiktsrengöring. Detta är en perfekt gåva till den som vill ge huden det allra bästa.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Limited Edition
Om produkten

Julförpackning Seija är den perfekta gåvan till den som har känslig hud, gillar kvalitet och till den som uppskattar oparfymerade produkter. Sensitive Rengöringsmousse och Ansiktsrengöringsduk är en effektiv men skonsam duo för daglig ansiktsrengöring.

Sensitive Rengöringsmousse är en mycket mild och effektiv produkt som avlägsnar orenheter och även lätt vattenlöslig makeup. Den är oparfymerad, vilket gör att den passar alla med känslig hy – kvinnor, män och tonåringar.

Rengöringsmoussen innehåller lugnande och fuktgivande pantenol, vårdande betain samt fuktgivande glycerin. Produkten har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol. Moussen är en vegansk produkt.

Den mjuka moussen är behaglig att använda tillsammans med Rengöringsdukarna. Applicera moussen på ansiktet och fukta duken med ljummet vatten. Krama ur överflödigt vatten och torka bort moussen från ansiktet med lätta, cirkelrörelser.

Dukarna tillverkade i bambu kan tvättas i 60-graders tvättprogram, gärna efter några användningar. Tvätta dukarna noggrant för hand t.ex. med en mild tvål efter varje användning.

Med rengöringsduken är det också smidigt att avlägsna makeup eller en ansiktsmasken från ansiktet. Storleken på rengöringsduken är 20 x 20 cm.

Julförpackning Seija innehåller:

Sensitive Rengöringsmousse, 150 ml, oparfymerad

Ansiktsrengöringsduk, 2 st

Julask (5,5 x 17 x 5,5 cm)

Ändamål
För ansiktsrengöring.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr; Normal

Aqua, Sodium Cocoyl Isethionate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Disodium Cocoamphodiacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Propanediol, Sodium Benzoate, Betaine, Panthenol, Citric Acid, Trisodium Sulfosuccinate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Xanthan Gum

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!

Mest sålda produkter

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Ansiktstvätt

75 kr / 250 ml

Vitamin E Rengöringsmousse mini

39 kr / 50 ml