loader
New
series logo

Nature Rengöringsgel, Ecocert Cosmos organic

105 kr / 250 ml

En naturlig och frisk rengöringsgel är perfekt för dig som gillar rengöringsprodukter i gelform. Nature Rengöringsgel innehåller naturliga och vårdande ämnen och passar perfekt för personer med torr hy.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Nature
Om produkten

Dermosil Nature Rengöringsgel Ecocert Cosmos organic är en silkeslen gel. Den rengör huden skonsamt och naturligt och ger den en frisk känsla. Rengöringsgel innehåller vårdande björksav, naturliga och mjukgörande fröoljor och uppfriskande rosmarinextrakt. Tack vare sin konsistens passar Rengöringsgel även för personer med torr hy. Tack vare sin effektiva rengöringsegenskap passar den även för personer med blandhy och normal hy.

Nature Rengöringsgel passar för rengöring av ansiktet morgon och kväll.

Nature Rengöringsgel består till 97,7 procent av naturliga ämnen. 20,8 procent av ämnen är ekologiskt producerade.

Produkten är vegansk.

På kundernas begäran har vi gjort om förpackningen till Nature Rengöringsgel. Produkten är nu förpackad i en praktisk pumpflaska som gör doseringen lättare.

Ändamål
Rengöring för ansiktet.
Användning
Applicera på fuktig och ren hy och massera med lätta och roterande rörelser. Skölj med rikligt med vatten och dutta hyn torr med en handduk.
Doft
Naturliga doft- eller smakämnen
Hudtyp
Torr; Bland; Normal; Fet; Ung

Aqua, Citrus Aurantium Amara Flower Water, Betula Pendula Sap, Glycerin, Betaine, Isomalt, Rubus Chamaemorus Fruit Extract, Phytol, Dextrin, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Citric Acid

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Den är ok, men alldeles för rinnig! Jag har min tub stående upp och ner, annars rinner det ut! Kan man inte göra den mer krämig?!