loader

Räddningen för oren hy

9748

Akne? Oren hy? Ung hy? Testa följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy. Allt som behövs för daglig hudvård i ett set!

421 kr 369 kr

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Hudvårdsrutin för problemhy som ger fukt och livskraft

Varje hudtyp har sina egna behov och utmaningar.  Testa följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy – nu får du allt som behövs för daglig hudvård i ett set.

Rengöringsgel passar speciellt bra för daglig rengöring av oren och fet hy. Den innehåller peelande korn som rengör porerna på djupet.

Djuprengöring för ansiktet är en fantastisk rengöringsprodukt för daglig rengöring av oren hy och hy som lätt blir fet. Kan även användas för djuprengöring av normal hy en gång i veckan. Innehåller lera som absorberar talg och har en lätt peelande effekt på huden.

Classic Ansiktsvatten är ett svagt parfymerat ansiktsvatten som fräschar upp och avslutar rengöringen. Ansiktsvattnet innehåller allantoin som lugnar huden.

Nature Morotsolja återfuktar och mjukgör huden samt hjälper till att hålla huden ungdomlig och spänstig. Applicera oljan på huden i ansiktet efter rengöring. Den mångsidiga och veganska morotsoljan passar både för ansikte och kropp.

Sensitive Ansiktsserum är en skonsam produkt som gör hyn i ansiktet mjuk, återfuktad och vital. Innehåller vårdande mandelolja, sheasmör, skvalan från oliver samt återfuktande glycerin. 

Kategori: Hudvårdsset för ansikte

Ändamål: För daglig vård av ung och oren hy.

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

219 kr / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

65 kr / 100 ml

Köp
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(6)

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Bli först att lämna en recension