Sensitive Lanolinkräm

75 kr / 20 ml

Vårdar och skyddar torr och sprucken hud samt befrämjar läkning av huden. Passar för hela familjen, även för babyhud. Perfekt även för torra läppar. 100 % ren lanolin.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Sensitive
Om produkten

Sensitive Lanolinkräm vårdar och skyddar torr, sprucken och ömmande hud. Produkten bibehåller fuktbalansen i huden och hjälper huden att läkas.

Lanolinkrämen kan användas på narig hud och på små brännskador för att skydda huden och befrämja läkningen. Den passar utmärkt för torra läppar. På vintern kan den vattenfria salvan användas för att skydda huden mot kyla och vind. Passar även för torra armbågar, hälar och skrubbsår.

För nyblivna mammor skyddar produkten ömmande bröstvårtor vid amning. Den behöver inte tvättas bort före amning. Sensitive Lanolinkräm kan även användas för vård av graviditetsärr. Perfekt också för vård av babyhud och blöjeksem.

Sensitive Lanolinkräm är renad lanolin av medicinsk kvalitet. Den är helt doft- och parfymfri.

Krämen har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland.

Sensitive Lanolinkräm hade tidigare namnet Sensivite Specialcrème. Produkten har fått ny design och nytt namn, konsistensen och innehållet har dock inte ändrats. Den nya tubens öppning är mindre, vilket gör att krämen kan vara en aning svårare att klämma ut. Om du värmer tuben i handen en liten stund innan dosering är det lättare att få ut krämen.

Ändamål
Specialprodukt för sårig och narig hud samt för vård av brännskador. Kan även användas på ömmande bröstvårtor vid amning.
Användning
Applicera liten mängd på huden vid behov.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr
Avdelning
Baby; Barn fr. 3

Lanolin

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Magi för torra, fnasiga vinterläppar!

Jag har haft min första vinter utan torra och sönderspruckna läppar. Denna produkt är så bra.

Mest sålda produkter

Läppsalva

35 kr / 15 ml

Sensitive Läppbalsam

39 kr / 4,5 g

Nature Läppbalsam, Ecocert Cosmos organic

49 kr / 15 ml