loader
series logo

Sensitive Ögonkräm

75 kr / 15 ml

Ögonkräm speciellt utvecklad för torr och känslig hy. Krämen återfuktar, lugnar och mjukgör den extra känsliga huden runt ögonen. Krämen passar även för personer med atopisk och lättirriterad hy.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Logga in för att lägga till favoriter

Se även:

Serie
Sensitive
Om produkten

Dermosil Sensitive Ögonkräm vårdar och återfuktar den känsliga hyn kring ögonen. 

Ögonkrämen innehåller sheasmör som tillför huden fukt och effektiverar hudcellernas förnyelse, lugnar, mjukgör och slätar ut känslig hy. Sheasmör är också sprängfyllt med vitaminer; A-, E- och F-vitaminer som är viktiga för hyn. Produkten innehåller också glycerin som är växtbaserat och effektivt återfuktande samt hjälper till att binda fukt i huden.

Ögonkrämen innehåller också E-vitamin som fungerar som en viktig antioxidant för huden. E-vitamin vårdar torr och fjällande hy och hjälper till att skydda huden mot skadegörare utifrån.

Krämen är behagligt mjuk och lätt och är därför lätt att applicera. Den absorberas snabbt. Applicera med rena fingertoppar genom att försiktigt dutta krämen på huden runt ögonen; under ögonen, på yttre sidan av ögonen och under ögonbrynen. Undvik den rörliga delen av ögonlocken.

Den oparfymerade krämen har beviljats rätt att använda Allergi- Hud- och Astmaförbundets symbol i Finland. Krämen passar för personer med torr, lättirriterad och atopisk hy.

AIA_SV_aariviiva_musta-webb.png

Ändamål
Vård för den känsliga hyn kring ögonen.
Användning
Applicera med rena fingertoppar genom att försiktigt dutta krämen på huden runt ögonen; under ögonen, på yttre sidan av ögonen och under ögonbrynen.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Känslig; Torr; Normal

Aqua, Diethylhexyl Carbonate, Butyrospermum Parkii Butter, Behenyl Alcohol, Glycerin, Glyceryl Stearate Citrate, Behenic Acid, Caprylyl Glycol, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Sodium Gluconate, Citric Acid, Phenoxyethanol

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Hej Lena! Tack för din resons! Tråkigt att höra att Sensitive Ögonkräm inte motsvarade dina förväntningar. Ta gärna kontakt med vår kundtjänst som hjälper vid dig med eventuell retur

TOTALT verkningslös och den ger RYNKOR under ögonen -den är för lite fet helt enkelt - DÅLIGT = åker i soporna.

Super! Denna ögonkräm har verkligen gjort skillnad för mig som ofta är torr och har eksem runt ögonen. Är väldigt mild och har minskat torrheten betydligt!