loader

Pantenolsalva 5 %

4036

Panthenolsalva 5 % ger snabb och effektiv hjälp till hudens problemområden genom att lindra hudirritation och främja hudens förnyelseprocess. Som verksamt ämne fungerar pantenol, dvs. provitamin B5.

95 kr / 60 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,9 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Grymt bra kräm! Billig! Funkar lika bra som dyrare sorter med panthenol. Riktigt bra för supertorrisar. Har denna i ansiktet och det håller den väl fuktad och skyddad.

Charlotte A.

Dermosil Pantenolsalva 5 % har utvecklats för vård av irriterad, rodnande och torr hud. Pantenolsalva ger snabb och effektiv hjälp till hudens problemområden genom att lindra hudirritation och främja hudens förnyelseprocess.

Det verksamma ämnet i salvan är pantenol, dvs. provitamin B5. Pantenol är en utmärkt ingrediens vid vård av irriterad hud tack vare sin lugnande effekt. Den främjar också hudens förnyelseprocess effektivt och stärker hudens naturliga skyddslager. Pantenol binder effektivt fukt i huden, vilket hjälper till att bevara hudens mjukhet och spänst. Salvans pantenolhalt är 5 %. Produkten innehåller också allantoin och kalcium som stöder hudens förnyelseprocess. Dessutom intensifierar allantoin salvans lugnande verkan.

Torra och irriterade hudområden, rodnande och kliande hud, lindriga eksem, fnasiga och nariga ställen samt skavsår är otrevliga besvär som var och en lider av ibland. Pantenolsalva 5 % är ett måste i varje husapotek, där den är redo att användas vid behov.

Den oparfymerade salvan är fri från färgämnen och lämpar sig att användas när det behövs. Vid behov kan den användas som en intensivkur och appliceras på problemområden flera gånger om dagen.

Serie: series logo

Kategori: Specialvård

Ändamål: Lugnar och vårdar torr, rodnande och irriterad hud.

Användning: Applicera på problemområden och lägg på mera vid behov.

Doft: Oparfymerad

Tillverkningsland: Sverige

certificate logotype

Aqua, Olus Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Panthenol, Glycerin, Candelilla Cera, Calcium PCA, Glyceryl Oleate, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, Hydrogenated Vegetable Oil, Phenoxyethanol, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Ethylhexylglycerin, Olea Europaea Oil Unsaponifiables

Se även:

Finns även i ett set

product package image

Kemistens val för känslig hud
388 kr 325 kr

325,00 kr
Du sparar 63,00 kr

Du sparar 63,00 kr

Köp
product package image

Vinterns fuktboost
269 kr 219 kr

219,00 kr
Du sparar 50,00 kr

Du sparar 50,00 kr

Köp

Utvalt för dig

New
product image
4153

Berry Boost Hudvårdslotion

69 kr / 250 ml

Köp
-14%
New
product image
product image
8151

Rent hem

110 kr 95 kr / 2 x 500 ml

Köp
3054

Intensiv dagkräm

115 kr / 50 ml

Köp
Bestseller
product image
3214

Natt hand- och fotkräm

99 kr / 200 ml

Köp

Totalbetyg

4,9/5

reviewer avatar
Päivi K. 12.05.2022

Kund har köpt denna till sitt barn med eksem på händerna. Är supernöjd alla besvär är borta med denna! Har provat många andra produkter från t ex apoteket utan detta goda resultat.

reviewer avatar
Charlotte A. 16.01.2022

Grymt bra kräm! Billig! Funkar lika bra som dyrare sorter med panthenol. Riktigt bra för supertorrisar. Har denna i ansiktet och det håller den väl fuktad och skyddad.