Tvål för smutsiga händer

69 kr / 500 ml

Effektiv och dryg flytande tvål som rengör händerna omsorgsfullt efter exempelvis trädgårdsjobb eller mekande i garaget. Den växtoljebaserade och återfuktande tvålen innehåller glycerin och torkar inte ut huden.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Classic
Om produkten

En supereffektiv tvål speciellt utvecklad för att vara extra tuff mot smuts. Tvålen är dryg och lätt att dosera ur den praktiska pumpflaskan.

Tvålen innehåller massor med milda rengörande tensider, i större mängd och med mer effektivitet än vanliga tvålar. Trots att tvålen är så tuff mot smuts så är den ändå skonsam mot huden. Den är växtoljebaserad och torkar inte ut huden. Tvålen innehåller bl.a. återfuktande glycerin.

Tvålen är till konsistensen krämig, vilket ökar effektiviteten. Konsistensen påminner om Dermosil Krämtvål.

Tvålen doftar friskt av nytvättad tvätt. Tvålen kommer i en 500 ml stor pumpflaska. Den praktiska pumpen gör att du kan dosera tvålen med bara en hand om du behöver. Ha alltid tvålen nära till hands; i garaget, i köket, i grovköket…

Vi har lyssnat på våra kunders begäran och gjort Tvål för smutsiga händer mer ändamålsenlig. Flaskan har i samband med Design förnyelsen fått svart färg.

Användning
Dosera med hjälp av pumpmekanismen, massera in i händerna och skölj med vatten.
Doft
Svagt parfymerad
Hudtyp
Normal

Aqua, Coconut Acid, Oleic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Cocamide DEA, Sorbitol, Disodium Cocoamphodiacetate, PEG-4 Rapeseedamide, Glycol Distearate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Lauric Acid, Myristic Acid, Phenoxyethanol, Linoleic Acid, Sodium Chloride, Palmitic Acid, Parfum, Disodium EDTA, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Hej, Passar denna box att köpa till en 18-åring? Vilken ålder är hudvården anpassad för? Skicka mig gärna ett mail med produkterna den innehåller. Tack 🌟

Fick ett varuprov av detta läppstift med er tidning och bara den lilla förpackningen räckte till 3 applikationer. Jag brukar dras till starkare läppfärger, gärna klarrött, och förvånades över hur mycket jag gillar denna färg. Känns mjukgörande för läpparna och färgen håller i sig skapligt länge.

Min man kan inte vara utan den. Skulle gärna vilja ha den i refill.

En kanontvål som mekanikerna i familjen använder flitigt. Jag har själv hittat ett annat användningsområde som den är överlägsen i och det är som fläckborttagare på kläder.. Jag smörjer fläcken på torrt tyg och gnuggar in det i klädesplagget. Tvättar sedan som vanligt med ett väldigt bra resultat.

Mest sålda produkter

Salvia Kökshandtvål

69 kr / 500 ml

Kökstvål refill

49 kr / 500 ml

Summer Rain Handtvål

Pris 79 kr / 500 ml