loader

Saga Kökshandtvål refill

36421

Saga Kökshandtvål refill kan användas av alla hemmakockar i samband med kökssysslor och matlagning, då handhygienen är extra viktig. Den miljövänliga refillen på 500 ml sparar en avsevärd mängd plast.

69 kr / 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Kökshandtvål som tar hand om handhygienen i köket

Saga Kökshandtvål refill kan användas av alla hemmakockar i samband med kökssysslor och matlagning, då handhygienen är extra viktig. Den miljövänliga refillen på 500 ml räcker länge och sparar en avsevärd mängd plast.

Saga Kökshandtvål har utvecklats speciellt för handtvätt som sker i köket, där man handskas med flera olika råvaror samtidigt. Den antibakteriella sammansättningen löddrar lätt och är därför smidig att skölja bort snabbt.

Kökshandtvålen innehåller vårdande och fuktgivande glycerin som rengör händerna utan att torka ut huden, så den passar utmärkt för upprepad handtvätt. Den läckra doften av rabarber och vanilj piggar upp både sinnet och köket.

Om det droppar tvål på diskbänken eller andra rostfria stålytor, skölj bort tvålen.

Produkten är vegansk.

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.

Kategori: Handtvål

Doft: Hypoparfym

certificate logotype

Utvalt för dig

Bestseller
product image
product image
(12)
4059

Saltschampo

95 kr / 200 ml

Köp
Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension