loader

Mumin Handtvål

7091

Finns i begränsat antal

Mumin Handtvål är en förtjusande handtvål för hela familjen. Den dryga handtvålen rengör händerna och är skonsam mot huden. Den fräscha, fruktiga doften är en mix av grapefrukt, passionsfrukt och ananas.

79 kr / 500 ml

Lägg i favoriter

2,3 / 5

Baseras på 3 recensioner. Visa recensioner

Mumin Handtvål för hela familjen!

Underbara Mumin Handtvål är en fräsch, fruktig handtvål för hela familjen. Den dryga handtvålen på 500 ml rengör händerna varsamt och ser till att händerna hålls mjuka mellan varje tvätt. Handtvålen är ljusrosa till färgen och dess fräscha fruktdoft är en mix av grapefrukt, passionsfrukt och ananas.

Handtvålen innehåller rikligt med fuktgivande glycerin och finländsk betain som vårdar händerna.

Den veganska handtvålen är tillverkad i Korsnäs och har beviljats rätten att använda Nyckelflaggan, ett märke för finländskt arbete.

Dermosil-avainlippu-icon.png

 

Om pumpen snurrar runt utan att låsas upp är pumpdelen inte tillräckligt hårt fastskruvad i flaskan. Då ska du lossa pumpen från flaskhalsen genom att vrida skruvringen motsols. Skruva sedan tillbaka pumpen i flaskan så att den är ordentligt åtdragen. Nu när du låser upp pumpen borde den fungera som den ska.

Kategori: Handtvål

Ändamål: Rengör händerna utan att torka ut huden.

Användning: Fukta händerna, massera in tvålen och skölj noggrant.

Doft: Hypoparfum®

Tillverkningsland: Finland

certificate logotype certificate logotype certificate logotype

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Sodium Chloride, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Betaine, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7, Tocopheryl Acetate, Caramel, CI 16185

Utvalt för dig

New
product image
product image
7116

Färgskiftande läppstift Unicorn

95 kr / 4 g

Köp
-15%
New
product image
8156

Havsbris

218 kr 185 kr / 2 x 200 ml

Köp
8171

Mumin & Handtvål

79 kr / 500 ml

Köp
Last Chance
product image
product image
7093

Mumin Duschgel

79 kr / 500 ml

Köp

Totalbetyg

2,3/5

reviewer avatar
Jonas F. 19.08.2023

Även mina pumpar funkar inte, 2 st! Att skruva åt den hårdare funkar inte! Om ni vill ha en fungerande pump rekommenderar jag att ni inte köper denna. Hur kan man misslyckas på en sådan basic grej?

reviewer avatar
Dermosil A. 28.07.2023

Hej Hege W, Om pumpen snurrar runt utan att låsas upp är pumpdelen inte tillräckligt hårt fastskruvad i flaskan. Då ska du lossa pumpen från flaskhalsen genom att vrida skruvringen motsols. Skruva sedan tillbaka pumpen i flaskan så att den är ordentligt åtdragen. Nu när du låser upp pumpen borde den fungera som den ska.

reviewer avatar
Hege W. 26.07.2023

Pumpen i flaskan är trasig. Går inte att pumpa ur tvålen 😔