loader

Somriga händer

8093

Sunny Apricot Handtvål och den milövänliga refillen av Sunny Apricot Handtvål får du här som ett soligt set. Njut dubbelt så länge av den härliga doften av aprikos! I den somriga doften hittar du inslag a söt, solmogen persika och aprikos.

115 kr / 2 x 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

4,8 / 5

Baseras på 1 recensioner. Visa recensioner

Handtvål och miljövänlig Handtvålsrefill nu till setpris!

Sunny Apricot Handtvål och den milövänliga refillen av Sunny Apricot Handtvål får du här som ett soligt set. Njut dubbelt så länge av den härliga doften av aprikos!

Sunny Apricot Handtvål och Sunny Apricot Handtvål refill innehåller de bästa råvarorna och har en ljuvlig doft av söt, solmogen aprikos och persika. Den dryga Handtvålen rengör händerna effektivt men skonsamt och ser till att händerna hålls mjuka mellan varje tvätt.

Handtvålen är vegansk.

Produkterna är båda tillverkade i Korsnäs och de har beviljats Nyckelflaggan-symbolen, ett märke för finländskt arbete.

Somriga händer-setet innehåller:

Sunny Apricot Handtvål, 500 ml

Sunny Apricot Handtvål refill, 500 ml

Bruksanvisning för refill:

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast. Refill är ett miljövänligt val!

Kategori: Handtvål

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
product image
(12)
4059

Saltschampo

95 kr / 200 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp

Totalbetyg

4,8/5

reviewer avatar
Linda K. 29.07.2022

Bästa handtvålen! Doftar underbart gott! Somrig doft! Min favorit. Hoppas den stannar kvar i sortimentet! Rekommenderas!