loader
New
series logo

Handdesinfektion 2-pack

154 kr 125 kr

En hemma och den andra i väskan - god handhygien är att visa omtanke om sej själv och andra! Förpackningen innehåller två olika storlekar av Dermosil Handdesinfektion – 250 ml och 100 ml. Handdesinfektion är skonsam mot huden och passar utmärkt till upprepad desinficering av händerna.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Serie
Classic
Om produkten

En hemma och den andra i väskan -  god handhygien är att visa omtanke om sej själv och andra!

Handdesinfektion 2-pack innehåller två olika storlekar av Dermosil Handdesinfektion – 250 ml och 100 ml. Den större är perfekt hemma, på jobbet och i bilen. Den mindre märks knappt i handväskan.

Handdesinfektion avsedd för desinficering av händerna är skonsam mot huden och passar utmärkt till upprepad användning. Den större Handdesinfektion 250 ml innehåller glycerin som återfuktar och vårdar huden. Handesinfektion 100 ml innehåller aloe vera som är fuktgivande och vårdar huden.

Praktiskt desinfektionsmedel som inte kräver tvätt med vatten. Den alkoholbaserade gelen innehåller vårdande och fuktgivande glycerin, så den passar för upprepad användning. Glycerin skyddar och återfuktar huden.

Tvätta händerna först om det är möjligt eller om du har mycket smutsiga händer. Torka händerna noggrant och dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in omsorgsfullt på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.

Undvik kontakt med ögon, skadad hud och slemhinnor.

Produktens effekt har testats enligt standarden EN 1500.

Handdesinfektion är en biocid. Använd biocider på ett säkert sätt. Produkten innehåller verksamma ämnet denaturerad etanol 740 g/kg.

danger.pngdanger3.png

FARA: Mycket brandfarlig vätska och ånga. Orsakar allvarlig ögonirritation. Förvaras oåtkomligt för barn. Får inte utsättas för värme, heta ytor, gnistor, öppen låga eller andra antändningskällor. Rökning förbjuden. Behållaren ska vara väl tillsluten. VID KONTAKT MED ÖGONEN: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Ta ur eventuella kontaktlinser om det går lätt. Fortsätt att skölja. Innehållet/behållaren förstörs i enlighet med lokala och nationella bestämmelser.

Ändamål
För desinficering av händerna.
Användning
Dosera 3–5 ml på torra händer. Massera in noggrant på händerna, fingertopparna och mellan fingrarna tills händerna är torra igen.
Doft
Oparfymerad
Hudtyp
Normal

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Inga tidigare recensioner. Bli den första att kommentera!