loader

Räddningen för oren hy

9748

Akne? Oren hy? Ung hy? Testa följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy. Allt som behövs för daglig hudvård i ett set!

439 kr 389 kr

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Hudvårdsrutin för problemhy som ger fukt och livskraft

Varje hudtyp har sina egna behov och utmaningar.  Testa följande hudvårdsrutin för vård av oren och ung aknehy – nu får du allt som behövs för daglig hudvård i ett set.

Rengöringsgel passar speciellt bra för daglig rengöring av oren och fet hy. Den innehåller peelande korn som rengör porerna på djupet.

Djuprengöring för ansiktet är en fantastisk rengöringsprodukt för daglig rengöring av oren hy och hy som lätt blir fet. Kan även användas för djuprengöring av normal hy en gång i veckan. Innehåller lera som absorberar talg och har en lätt peelande effekt på huden.

Classic Ansiktsvatten är ett svagt parfymerat ansiktsvatten som fräschar upp och avslutar rengöringen. Ansiktsvattnet innehåller allantoin som lugnar huden.

Nature Morotsolja återfuktar och mjukgör huden samt hjälper till att hålla huden ungdomlig och spänstig. Applicera oljan på huden i ansiktet efter rengöring. Den mångsidiga och veganska morotsoljan passar både för ansikte och kropp.

Sensitive Ansiktsserum är en skonsam produkt som gör hyn i ansiktet mjuk, återfuktad och vital. Innehåller vårdande mandelolja, sheasmör, skvalan från oliver samt återfuktande glycerin. 

Kategori: Hudvårdsset

Ändamål: För daglig vård av ung och oren hy.

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
Bestseller
product image
product image
(12)
4059

Saltschampo

95 kr / 200 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp
(7)
3821

Hårbottenbalanserande schampo

93 kr / 250 ml

Köp

Bli först att lämna en recension