loader

Hyaluron shot

3973

Kosttillskottdryck som innehåller hyaluronsyra, havtorn och C-vitamin. En effektiv tvåveckorskur som stöder hudens välmående inifrån och hjälper till att stärka immunförsvaret.

150 kr / 250 ml

Produkten är tillfälligt slutsåld. Kommer till försäljning igen i vecka 1, 2022.
Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Den mångsidiga kosttillskottdrycken Hyaluron shot innehåller hyaluronsyra, havtorn och C-vitamin. Den effektiva två veckor långa intensivkuren verkar för hudens välmående inifrån och hjälper till att stärka immunförsvaret.

Hyaluronsyra är en av de populäraste och mest omtalade ingredienserna inom kosmetika just nu. Med all orsak, för hyaluronsyran har en massa verkningsområden inom hudvård. Hyaluronsyrans effekt grundar sig främst på dess fuktgivande verkan. 

Hyaluronsyra finns också naturligt i människokroppen. I takt med att man åldras blir kroppens produktion av hyaluronsyra långsammare, vilket gör att huden blir slappare och torrare, och det börjar bildas rynkor. 

Hyaluron shot innehåller havtornsextrakt och C-vitamin som hjälper till att bevara hudens normala tillstånd och hålla huden frisk. C-vitamin främjar också kroppens naturliga kollagenproduktion och skyddar huden från oxidativ stress.

Tack vare havtornsextrakt och C-vitamin är Hyaluron shot en utmärkt intensivkur för att stöda immunförsvaret!

Produkten har en mild smak av apelsin, så den är behaglig att avnjuta som den är. Om du vill kan du också blanda den t.ex. i en smoothie.

Produkt som innehåller hyaluronsyra, havtorn och C-vitamin.

Förpackningens storlek: 250 ml. Bäst före 17.12.2021.

Ingredienser: vatten, stabiliseringsmedel (glycerol), havtornsextrakt, antioxidanter (natriumaskorbat), surhetsreglerande medel (citronsyra), hyaluronsyra, konserveringsmedel (kaliumsorbat), apelsinarom.

Vegansk.

Glutenfri och laktosfri.

15 ml innehåller:

Havtornsextrakt                                       600 mg

Hyaluronsyra                                            30 mg

C-vitamin                                                  140 mg/175% av dagliga referensvärdet

Tillverkad i Danmark.

Serie: series logo

Kategori: Kosttillskott

Ändamål: Kosttillskottdryck som innehåller hyaluronsyra, havtorn och C-vitamin. Gör huden välmående inifrån och hjälper till att stärka immunförsvaret.

Användning: Kosttillskott för vuxna. Den rekommenderade dosen bör inte överskridas. Förvaras oåtkomligt för småbarn. Kosttillskottet ersätter inte en balanserad och mångsidig kost eller en hälsosam livsstil. Öppnad flaska förvaras i kylskåp. Öppnad förpackning är hållbar i 30 dagar. Dosering: Drick 15 ml per dygn i samband med måltid. Flaskan omskakas före användning.

Utvalt för dig

Last Chance
(0)

Mun- och nässkydd, 50 st

219 kr / 50 st

Köp
New
(0)

Utslätande hårkräm

65 kr / 100 ml

Köp
(7)

Vitamin E Rengöringsmousse

79 kr / 150 ml

Köp
(6)

Nattkräm Retinol

95 kr / 50 ml

Köp

Senast visade produkter

Bli först att lämna en recension