loader

Relaxing Woods Dusch- och badolja

2252

Rengöringsolja för hela kroppen

Vegansk

Effektivt fuktgivande rengöringsprodukt i lent oljeformat för kroppen. Den härliga gåvan piggar upp med sin varmt mjuka doft som för tankarna till en fridfullt omfamnande skog.

85 kr 49 kr / 150 ml

Lägg i favoriter

Bli först att lämna en recension

Relaxing Woods Dusch- och badolja är en fuktgivande rengöringsprodukt i lent oljeformat för kroppen. Den varmt mjuka doften för tankarna till en fridfullt omfamnande skog. Oljan rengör torr och stramande hud skonsamt och ger huden fukt. Dusch- och badoljan förhindrar att huden torkar ut och gör att huden känns mjuk och slät.

Fukta först huden, applicera oljan på kroppen och massera med lätta rörelser. Skölj till slut bort oljan från huden. Låt sedan huden lufttorka eller klappa försiktigt huden torr med en handduk. Dusch- och badoljan lämpar sig också att användas som en vårdande produkt i samband med bad. Dosera 1‒2 matskedar av produkten i badvattnet och njut av ett fuktgivande bad som stimulerar sinnena.

Produkten är vegansk.

Serie: series logo

Kategori: Kropp

Ändamål: För rengöring och vård av kroppen.

Användning: Fukta huden, massera in olja på huden och skölj. Låt huden lufttorka eller klappa försiktigt huden torr med en handduk.

Hudtyp: Torr; Normal

Doft: Svagt parfymerad

certificate logotype

Mipa-Laureth Sulfate, Laureth-4, Canola Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocamide DEA, Parfum, Citric Acid, Aqua, Limonene, Coumarin, Eugenol

Utvalt för dig

Last Chance
product image
(2)
9888

Sunny Apricot Deo Roll-On

45 kr / 75 ml

Köp
-48%
product image
22631

Sport & Sauna Arctic Duschgel

75 kr 39 kr / 500 ml

Köp
New
product image
(2)
9872

Sunny Apricot Duschgel

75 kr / 500 ml

Köp
(10)
3081

Nattkräm Retinol

99 kr / 50 ml

Köp

Bli först att lämna en recension