New
Solskyddsspray SPF 30
145 kr / 200 ml

Solskyddsspray SPF 30 ger huden ett högt solskydd och skyddar mot solens UVA- och UVB-strålar.

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.
Serie
Classic
Om produkten

Solskyddsspray SPF 30 är en så kallad torrolja som snabbt avdunstar från huden utan att lämna vita lager på huden. Produkten innehåller inte olja, men känslan i sprayen är oljig. Sprayen innehåller alkohol som bidrar till att den torkar så snabbt.

Spraya rikligt med Solskyddsspray på huden i god tid innan du går ut i solen. Låt torka ordentligt innan du klär på dig. Applicera mer solskydd på huden flera gånger under dagen, speciellt på områden som utsätts för solen.

Dermosil Solskyddsspray kommer i en 200 milliliter stor flaska som är snabb och lätt att använda tack vare den praktiska spraypumpen. Solskyddssprayen är oparfymerad.

Kom ihåg att sola försiktigt och undvik att vistas alltför länge ute i solen. Skydda huden med kläder och lämplig solskyddsprodukt. Spara inte på solskyddet, för liten mängd ökar risken för att du bränner dig. Applicera mera solskydd ungefär en gång i timmen och alltid efter bad eller dusch.

 

Användning
Spraya rikligt med Solskyddsspray på huden i god tid innan du går ut i solen. Låt sprayen torka innan du klär på dig. Applicera mera Solskyddsspray regelbundet, speciellt på utsatta hudområden.
Doft
Oparfymerad

Alcohol Denat., Cyclopentasiloxane, Octocrylene, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylhexyl Butamido Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Acrylates/Octylacrylamide Copolymer, Tocopheryl Acetate, BHT

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in

Den färgar av sig på kläderna. Gult och fult blev det. Och det går inte bort i tvätten. Kläderna förstörs. Även om det står att den måste torka ordentligt innan man tar på sig kläder så står det "Applicera mera Solskyddsspray regelbundet, speciellt på utsatta hudområden." När man gör det blir kläderna gula och fula där de kommit i kontakt med sprayen.

Mest sålda produkter

Skyddande dagkräm SPF 30

Pris 119 kr / 50 ml

Solskyddsstift SPF 50+

69 kr / 15 g