Badskynke

179 kr / 1 st, 77 x 140 cm

Badskynket är sommarens bästa accessoar! Badskynke i behaglig bomull är praktiskt att vira om dig då du tagit ett dopp eller kommer ur bastun.

Serie
Accessories
Om produkten

Dermosil Badskynke är härlig att vira om dig på stranden, vid simbassängen eller efter bastun. Skynket har en praktisk ficka för viktiga småprylar.

Badskynket passar både män och kvinnor. Det har ett flexibelt gummiband så en storlek passar alla. Tack vare gummibandet hålls den på plats vare sig du lyfter det till midjan eller över bröstkorgen. Det praktiska kardborrefästet gör skynket lätt att vira om sig och du kan också justera omkretsen med hjälp av kardborrebandet.

Badskynket är tillverkat av mjuk 100 % bomull som känns behaglig mot huden. Materialet är samma som i Handdukar (9546) samt Badlakan som tidigare fanns i vårt sortiment. Skynket kan tvättas i maskin i 40 grader. Det torkar snabbt så den är utmärkt att ta med på resan.

Totalt betyg

Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Vad tycker du om produkten?

Logga in för att lämna en recension.

Logga in
Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch. Star Created with Sketch.

Perfekt för promenaden mellan bryggan och sommarstugan. Torkar snabbt. Inte testat i bastun än. Stort pluss för fickan.

Mest sålda produkter

Trevlig resa

30 kr

Nature Bomullspads, Ecocert GOTS organic

20 kr

Tvättvante

59 kr / 1 st