loader

Artiklar

Artiklar

Sommarerbjudande med Nextory

01.07.2020

Sommar och semester betyder att du har gott om tid för läsning. Dermosil och Nextory erbjuder nu dig tusentals ljud- och e-böcker som hör till en avslappnad sommar.

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.

Artiklar

Naturkosmetik med ekologisk björksav från finska Österbotten

21.06.2020

En huvudråvara i vår naturkosmetikserie Nature är högklassig, ekologisk björksav. Den tas tillvara på traditionellt vis för hand från skogar i Österbotten i Finland. Läs mer om naturens egna superråvara inom hudvård.

Artiklar

Fem knep för rakning

19.06.2020

Hårborttagning med rakhyvel är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt på ben och i armhålor. Här har vi fem knep för silkeslen rakning.

Hårvård

Tips för en enkel och hållbar frisyr

15.06.2020

Med rätt produkter som bas får du frisyren att hålla bättre. I vår guide tipsar vi om hur du kan skapa en enkel men elegant frisyr och vilka produkter du kan använda.

Nyheter

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Nyheter

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Makeup

Guide till en förtrollande läppmakeup

29.04.2020

Funderar du på hur du ska göra för att få din läppmakeup att hålla? Med vår enkla step-by-step guide skapar du enkelt en underbar läppmakeup som håller. Välj din nyans från vårt läppstiftssortiment.

Makeup

Så här skapar du en vacker och hållbar ögonmakeup

29.04.2020

Med högklassiga produkter och enkla tips får du garanterat till en snygg och fräsch sommarmakeup. Kolla in våra tips och gör dig fin för sommaren tillsammans med oss.