loader

Artiklar

Nyheter

Bonusfest i webbshopen – och du är inbjuden!

16.09.2020

Det är bonusfest i webbshopen! Det innebär dubbla bonuspoäng, ett utökat bonussortiment och sänkta bonuspriser. Festen pågår t.o.m. 27 september. Läs mer!

Artiklar

Grattis till vinnarna!

09.09.2020

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Nyheter

Din åsikt är värdefull - delta och vinn

16.08.2020

Det är roligt att se så många av er kommentera våra produkter i webbshopen. Enda sen början har vi velat hålla kommentarmöjligheten öppen. Vi slänger ut en liten utmaning till dig; kommentera och dela med dig av din åsikt. Skriv en produktkommentar senast 30.9, så är du med i en utlottning.

Nyheter

Kolla, vi bygger nytt!

16.08.2020

Du känner säkert igen känslan när du vet om något, men inte ännu får berätta. Då är det lätt hänt att tungan slinter, för det är så svårt att hålla tillbaka ivern. Nu vill vi dela med oss av en glädjenyhet och även ge er en liten glimt av vårt liv här vid huvudkontoret i Korsnäs, Finland.

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.

Artiklar

Naturkosmetik med ekologisk björksav från finska Österbotten

21.06.2020

En huvudråvara i vår naturkosmetikserie Nature är högklassig, ekologisk björksav. Den tas tillvara på traditionellt vis för hand från skogar i Österbotten i Finland. Läs mer om naturens egna superråvara inom hudvård.

Artiklar

Fem knep för rakning

19.06.2020

Hårborttagning med rakhyvel är ett snabbt och effektivt sätt att bli av med oönskad hårväxt på ben och i armhålor. Här har vi fem knep för silkeslen rakning.

Nyheter

Dermoshop bygger fabrik

16.06.2020

Vi förverkligar en långtidsdröm och vid årsskiftet börjar vi tillverka produkter i vår alldeles egna tvålfabrik vid huvudkontoret i Korsnäs, Österbotten. En egen tvålfabrik ger oss möjligheten att utveckla nya sorters produkter och satsa på miljövänlig produktion.

Hårvård

Tips för en enkel och hållbar frisyr

15.06.2020

Med rätt produkter som bas får du frisyren att hålla bättre. I vår guide tipsar vi om hur du kan skapa en enkel men elegant frisyr och vilka produkter du kan använda.