Artiklar

Artiklar

Får du inte våra mejl?

01.12.2019

Får du inte e-post som Dermosil skickar, exempelvis orderbekräftelser och nyhetsbrev? Detta kan bero på dina e-postinställningar. Här tipsar vi hur du gör för att våra mejl ska hitta fram.

Artiklar

Vinn gåvor till jul

13.11.2019

Om du fick fem julförpackningar, vilka skulle du välja? Nu har du chansen att vinna dina önskejulklappar.

Artiklar

Makeuptutorials för julens fester

05.11.2019

Kolla in tipsen för en snygg festmakeup med julens nyhetsmakeup och kom i feststämning med SandraEmilias makeuptutorials.

Artiklar

Ta en titt på vår underbara Holly Jolly Julkalender

23.10.2019

Holly Jolly Julkalendern är den charmigaste Dermosil-skönhetskalendern någonsin! Kalendern innehåller 24 överraskningar; produkter för hud och hår samt makeup och tillbehör. Om du vill veta vad kalendern innehåller redan nu, kan du läsa om innehållet i denna artikel.

Artiklar

Anvisningar för grupporder

22.09.2019

Det är superenkelt och smidigt att beställa tillsammans med familj, vänner och arbetskompisar. Dessa anvisningar hjälper dig komma igång.

Artiklar

Grupporder & FAQ

12.09.2019

Här har vi samlat några av de vanligaste frågorna som brukar ställas om att beställa i grupp.

Artiklar

Vår nya grupporder är ute nu!

12.09.2019

Vår nya, härliga Grupporder har nu lanserats – den gör det ännu lättare att beställa i grupp och ger också bättre belöning! Läs mer om förmånerna i Grupporder och samla ihop din egen grupp redan idag.

Artiklar

Klarna ger flexiblare betalning

12.08.2019

I vår förnyade webbshop kan du nu också betala med Klarna. Klarna ger dig mer flexibilitet med betalningen.

Artiklar

Vår nya, underbara webbshop är här

12.08.2019

Den nya, snygga shopen är öppen och du är varmt välkommen på inköp. Vi har behållit flera bekanta element, men har också tagit med nya godsaker som gör det ännu lättare att handla hos oss.

Artiklar

Tiden stannar upp i bastun

31.07.2019

Den finländska bastukultuten är anspråkslös och avkopplande – bästa stället för mindfulness. Ta några djupa andetag, stäng ögonen och varva ner, så förstärks dina andra sinnen, tipsar Sauna from Finlands* VD Carita Harju.
1 / 6