Artiklar

Nyheter

5 tips för piggare morgnar för dig som är morgontrött

28.02.2020

Alla är verkligen inte morgonpigga och om tidiga morgnar inte alls är din grej kan du behöva lite hjälp på traven. Läs våra fem tips som hjälper dig komma upp ur sängen.

Produktinformation

Dermosil x Vuokkoset: så föddes dina trogna följeslagare

28.02.2020

Vårt sortiment med intimvårdsprodukter kompletteras av underbara Dermosil by Vuokkosetprodukter. Men vad är det som gör dem så otroligt bra? Vi samlade ihop information om produkterna och tillverkningen.

Hudvård

God morgon, huden

28.02.2020

Var och en av oss har våra egna rutiner när vi vaknar på morgonen, men det finns en sak som är gemensam för alla: huden i ansiktet väcks genom varsam rengöring och fuktgivande kräm.

Nyheter

Vi möts varje månad och nu har vi hittat din perfekta partner

28.02.2020

Vi letade efter en samarbetspartner – och vi hittade den bästa! Nu ansluter sig tre förstklassiga Dermosil by Vuokkosetprodukter till vår Sensitiveserie: Dagbinda och Nattbinda med vingar och Trosskydd. Läs mer!

Nyheter

Tvålerbjudande – kom ihåg att tvätta händerna!

21.02.2020

Sprid inte baciller – tvätta händerna rätt! Du vet väl om att handtvätt med tvål är bästa sättet att undvika smittspridning? Nu får du tre handtvålar till priset av två i webbshopen.

Nyheter

Budbee levererar direkt till din dörr

11.02.2020

Budbee-hemleveranstjänst levererar nu även Dermosilbeställningarna direkt till din dörr i Stockholm, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Södertälje, Norrköping, Linköping, Jönköping, Borås, Göteborg, Helsingborg och Malmö.

Makeup

Guide: Dölj rodnaden med vår anti-rednessrutin

04.02.2020

På vintern utsätts huden i ansiktet för yttre påfrestningar som kan få huden att rodna. Rodnaden kan vara svår att dölja med enbart makeupkräm och puder. Produkter som neutraliserar rodnad gör det lättare att skapa en bra makeupbas och får huden att se vackrare ut även utan makeup.

Hudvård

Sov dig vacker

12.01.2020

Vi vet alla att prinsessor sover sin skönhetssömn – gör det du också. Sömnen har en enorm betydelse för hudens välmående. Tillräcklig sömn och vacker hud går hand i hand, och med rätt produkter kan du stärka sömnens förskönande verkan.

Hudvård

Vet du om att vatten är bra för torr hud?

31.12.2019

Hela 30-40 procent av alla nordbor lider av torr hud. Att duscha, bada eller simma är utmärkta sätt att återställa hudens vattenhalt. Efteråt är det viktigt att binda vattnet i huden med en fuktgivande produkt.

Hudvård

Efterlängtade nyheter för mogen hy

31.12.2019

När huden åldras blir den torrare och förlorar sin spänst. Under årens lopp saktar hudens egna funktioner ner och så även förnyelseprocessen. Då är det viktigt att välja produkter som stöder hudens funktioner och är effektivt återfuktande och näringsgivande.
1 / 7