loader

Artiklar

Artiklar

Bättre kaffe – med fokus på smaken

30.10.2020

Helsingfors Kafferosteri tillverkar kaffe med ett stort hjärta och med stor respekt för smaken, råvarorna och kunderna. Läs hela artikeln!

Artiklar

Choklad med djärva smaker

30.10.2020

Taiga Chocolate skapar unika smakupplevelser med inspiration från den oförutseende arktiska naturen och dess underbara mångfald. Läs mer!

Artiklar

Vardagshjälten hjälper i knepiga situationer

15.10.2020

Försöker du trycka på hissknappen med armbågen eller öppna dörrar med ärmen dragen över handen? Vår lilla vardagshjälte hjäler dig, så att du slipper ta i med händerna! Läs mer!

Nyheter

Tackla maskne och satsa på ögonmakeupen

14.10.2020

Nu hör ansiktsmaskerna till vardagen, i och med dem har vi stött på nya problem inom hudvård och makeup. Läs våra tips som hjälper dig tackla orenheterna och makeupen.

Nyheter

Förnyad kassa och ännu smidigare att beställa i grupp

12.10.2020

Vi har förnyat vår kassa och finslipat flera detaljer i den digitala gruppbeställningen – allt för att göra det så smidigt som möjligt att handla i vår webbshop.

Artiklar

Grattis till vinnarna!

09.09.2020

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Nyheter

Din åsikt är värdefull - delta och vinn

16.08.2020

Det är roligt att se så många av er kommentera våra produkter i webbshopen. Enda sen början har vi velat hålla kommentarmöjligheten öppen. Vi slänger ut en liten utmaning till dig; kommentera och dela med dig av din åsikt. Skriv en produktkommentar senast 30.9, så är du med i en utlottning.

Nyheter

Kolla, vi bygger nytt!

16.08.2020

Du känner säkert igen känslan när du vet om något, men inte ännu får berätta. Då är det lätt hänt att tungan slinter, för det är så svårt att hålla tillbaka ivern. Nu vill vi dela med oss av en glädjenyhet och även ge er en liten glimt av vårt liv här vid huvudkontoret i Korsnäs, Finland.

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.