loader

Artiklar

Nyheter

Dermoshop har vunnit det Riksomfattande företagarpriset i Finland

26.09.2021

Vårt långa arbete som pionjär inom näthandel och som varumärke har blivit uppmärksammat.

Artiklar

Läckra bärdelikatesser

04.07.2021

I våras bad vi om era bästa recept och vi har plockat ut några som vi vill dela med er alla. De bästa bärdelikatesserna, varsågoda!

Artiklar

Nytt för gruppbeställare

18.06.2021

Nu har vi goda nyheter för alla som beställer i grupp! Vi har gjort flera förbättringar och skapat några helt nya funktioner som gör det lättare att beställa i grupp.

Makeup

Nyanskarta – vi hjälper dig välja rätt basmakeup

16.05.2021

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta nyansen på en foundation eller annan basmakeup. Vi skapade en nyanskarta för att hjälpa dig välja rätt.

Hårvård

Fem steg till det perfekta håret

29.04.2021

Drömmer du om livskraftigt och välmående hår? Receptet för perfekt hår är inte alls invecklat. Med rätt produkter får du enkelt fram hårets bästa sidor. Hur och vilka produkter? Läs artikeln.

Hudvård

Hudvårdsrutin som gör mogen hud fastare

29.04.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fyra enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för mogen hy.

Artiklar

Överraska en vän med ett kort

15.04.2021

Dela den underbaraste hudvårdshemligheten och glädja en vän med ett kort. Vi lägger även med ett vårfint erbjudande till vår webbshop – du får också ett! Läs mer!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

25.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. Läs mer!

Nyheter

Förnyad Dermosiltidning

25.02.2021

I fjol tog vi flera steg mot en miljövänligare kundtidning genom att lämna bort tidningens plastomslag. Nu tar vi ett större steg framåt med tanke på miljön, genom att ändra strukturen på vår kundtidning. Läs mer om förnyelsen.

Hudvård

Tips för god intimhygien

25.02.2021

Tvätt och vård av intimområdet hör till den dagliga grundhygien. God intimhygien förhindrar irritation, sveda och klåda samt obehaglig lukt och förebygger infektioner. Läs expertens tips!