loader

Artiklar

article image

Artiklar

Tips på en naturlig vardagsminkning!

10.08.2022

Är semestern på slutrakan och du börjar längta efter lite vardag igen? Är det dags att plocka fram sminkväskan igen? Vi hjälper dig med tips på en jobbanpassad och naturlig vardagssminkning!
article image

Hudvård

Högklassiga solskydd till förmånligt pris

19.07.2022

Ta väl hand om din hud även i sommar och bunkra upp med solskyddsprodukter från Dermosil. Nu får du tre produkter till priset av två! Erbjudandet gäller alla våra normalprissatta solskyddsprodukter och är i kraft fram till den 14.8.
article image

Nyheter

Snittblommor ompysslade med kärlek

29.06.2022

Saara Nevala beslöt sig för att byta ut lönearbetet mot företagande. Detta med hjälp av sin svärmor Johanna Kangastie. Nu har hon en spirande blomsteråker att vara stolt över.
article image

Produktinformation

Vi utvecklade den perfekta ansiktskrämen tillsammans med våra kunder

29.06.2022

Vitamin E Dagkräm SPF återfuktar huden effektivt och skyddar samtidigt huden från solens skadliga UV-strålar. Den oparfymerade krämen har solskyddsfaktor 15.
article image

Hudvård

Solskydd för huden – vi hjälper dig välja rätt

04.06.2022

Även om sommardagarna är lättsamma och bekymmersfria gäller det ändå att skydda huden. Dermosils oparfymerade och vattenresistenta solskyddsprodukter skyddar och tar väl hand om hela familjens hud. Produkterna ger ett högt skydd mot solens UVA- och UVB-strålar.
article image

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

01.06.2022

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.
article image

Artiklar

Vad är retinol bra för?

26.05.2022

Kort sagt är retinol A-vitamin. A-vitamin är en antioxidant som skyddar och förnyar huden. Forskning visar att det är ett av de effektivaste ämnen i kosmetik.
article image

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

13.05.2022

Det är lätt att försumma fötterna, fastän de bär oss aktivt varje dag. Inför sommaren gör du gott i att unna dem lite kärlek, vi berättar hur.
article image

Makeup

Såhär fixar du en somrig festmakeup

13.05.2022

Examensfester, födelsedagskalas och bröllop, sommarens festtillfällen är många och det gillar vi! Här får du tips på hur du gör en sprudlande festmakeup.
article image

Hudvård

Hitta den solkräm och After Sun-produkt som passar dig

28.04.2022

Det skönaste med sommaren är värmen och solen, känslan av att inte behöva frysa när man går ut. Kom ihåg att skydda dig från UV-strålningen bara, och vårda huden efter en dag i solen. Här är våra tips!