loader

Artiklar

Nyheter

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Nyheter

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Makeup

Guide till en förtrollande läppmakeup

29.04.2020

Funderar du på hur du ska göra för att få din läppmakeup att hålla? Med vår enkla step-by-step guide skapar du enkelt en underbar läppmakeup som håller. Välj din nyans från vårt läppstiftssortiment.

Nyheter

Sommar på huden – bästa produkterna just nu

29.04.2020

Nu ska vi ge oss tid att ta hand om huden och komma ihåg att skydda oss i solen. Sommarens säsongsprodukter är det bästa för huden just nu – de är fulla av härliga ämnen, bubblande feminina och fruktiga detaljer.

Makeup

Så här skapar du en vacker och hållbar ögonmakeup

29.04.2020

Med högklassiga produkter och enkla tips får du garanterat till en snygg och fräsch sommarmakeup. Kolla in våra tips och gör dig fin för sommaren tillsammans med oss.

Hårvård

Tips för en enkel och hållbar frisyr

29.04.2020

Med rätt produkter som bas får du frisyren att hålla bättre. I vår guide tipsar vi om hur du kan skapa en enkel men elegant frisyr och vilka produkter du kan använda.

Hudvård

Lätta steg till fräsch lyster

21.04.2020

Hy med fräsch lyster kräver inte mycket och det är inte någon raketvetenskap. Hemligheten ligger i tre produkter som passar till perfekt till morgonrutinen.

Nyheter

Säkerhet och omsorg för våra kunder och medarbetare är högsta prioritet

01.04.2020

De senaste dagarna och veckorna har betonat hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra och gör vårt yttersta i denna situation. Även vi har vidtagit en rad åtgärder.

Hudvård

Skydda huden mot solen

10.03.2020

Nu är det viktigt att komma ihåg att sola säkert och alltid använda solskydd – för du vill ju inte skada din hud och åldras i förtid! Här har vi de bästa produkterna och tipsen för att skydda dig mot solen.
1 2 3
8