loader

Artiklar

article image

Hudvård

Ta reda på vad din hud behöver

17.01.2023

Känner du redan till din hudtyp? Lär känna din hud och tackla dess utmaningar med hjälp av vårt nya hudtypstest i mobilen. Baserat på testresultaten får du personliga produktrekommendationer som hjälper dig att få välmående hud med massor av lyster.
article image

Nyheter

Fem övningar för mental styrka

05.01.2023

Det går att träna upp psykisk hälsa och mental styrka. I den bästa av världar består upprätthållandet av ett sunt sinne av små vardagliga val. Vi har samlat fem enkla övningar som du kan utföra enligt behov.
article image

Hudvård

Bästa valet för vintertorr hud

03.01.2023

Pantenol, eller provitamin B5, har en lugnande effekt på huden. Därför är det ett utmärkt ämne för vård av irriterad hud. Produkter som innehåller pantenol är det bästa valet då du vill skydda huden mot kall vind, bitande frost och torr luft.
article image

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.12.2022

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.
article image

Hudvård

Ansiktsvårdsrutin för känslig hud

16.09.2022

Känslig hud mår bäst av mild vård. Och en hudvårdsrutin behöver inte vara komplicerad. Här kommer tips på en enkel ansiktsvårdsrutin för den som upplever sig ha känslig hud.
article image

Hudvård

Milda Classic Apple

31.08.2022

De nya Classic Apple-produkternas friska doft består nu av grönt äpple toppat med små stänk av päron. Själva produkterna är samma hudvänliga, dryga favoriter som förut.
article image

Hudvård

Guide till en mjuk fotvårdsrutin

27.08.2022

Lyxig mjukhet för trötta och stressiga fötter. Kolla in våra tips för en lyxig fotvårdsrutin och skapa spakänsla i ditt eget badrum. Funkar både för kvinnor och män!
article image

Produktinformation

Vi utvecklade den perfekta ansiktskrämen tillsammans med våra kunder

29.06.2022

Vitamin E Dagkräm SPF återfuktar huden effektivt och skyddar samtidigt huden från solens skadliga UV-strålar. Den oparfymerade krämen har solskyddsfaktor 15.
article image

Hudvård

Vad är retinol bra för?

26.05.2022

Kort sagt är retinol A-vitamin. A-vitamin är en antioxidant som skyddar och förnyar huden. Forskning visar att det är ett av de effektivaste ämnen i kosmetik.
article image

Hudvård

Solskydd – 7 frågor och svar om huden och solen

01.04.2022

7 frågor och svar om huden och solen. Johanna Hagman, överläkare i hudsjukdomar vid Vasa centralsjukhus, svarade på våra frågor och tipsar hur vi kan vistas säkert i solen.