loader

Hudproblem efter användning av hormonellt preventivmedel

Jag blev i våras tvungen att sluta med hormonellt preventivmedel och usch vilka hemska hudproblem det utlöste. En massa pormaskar och finnar! Det gick så långt att jag skämdes över att vara ute bland folk. Jag trodde att det skulle gå över av sig själv, men det gjorde det inte.

Jag rengjorde mitt ansikte morgon och kväll i några månader. Jag tog reda på vilka ämnen som kan förvärra situationen och jag började kolla på er webbplats – pluspoäng för era innehållsförteckningar, de är superbra! Jag beställde då ansiktsvatten med hyaluronsyra, Micellärvatten Hyal x 4 och Peel-off ansiktsmasken. Jag använde dem, och rengjorde samtidigt ansiktet med en gel av ett annat märke, utan resultat. Jag måste medge att jag inte hade långt till tårarna.

När jag beställde senast tog jag allt möjligt på en gång: nytt ansiktsvatten och Peel-off ansiktsmask, Intensiv nattkräm, Hudbalanserande gelkräm, Rengöringsgel samt Anti-redness oljeserum för att testa. När jag skriver det här har jag använt dessa produkter genom att tvätta ansiktet med Rengöringsgel på kvällen och applicera Intensiv nattkräm och Anti-redness oljeserum till natten. På morgonen rengör jag ansiktet med Micellärvatten och applicerar Hudbalanserande gelkräm. Peel-off ansiktsmask använder jag som förut, 1–2 gånger i veckan. 

Jag har redan fått märkbara resultat! Ett par blemmor kvar i ansiktet, inte desto mer. Huden känns mjuk och återfuktad, men ändå inte fet. Min hud mår bättre än någonsin, och då hade jag inga direkta hudproblem innan jag slutade med hormonellt preventivmedel. Jag fick tillbaka mitt självförtroende och utöver det känner jag mig vackrare och fantastiskt ompysslad. Ni gav mig årets bästa gåva – era produkter!

Susanna Viitala, nöjd kund

Dermosil-january-2launch-asiakkaan-tarina_grid.jpg

Dela

Tillhörande produkter

Aktuellt