loader

Hudvård

< Tillbaka
article image

Artiklar

Hudproblem efter användning av hormonellt preventivmedel

30.12.2021

Huden kan reagera starkt när man slutar använda hormonellt preventivmedel. Med rätt hudvårdsprodukter och regelbunden hudvård kan man övervinna problemen. Läs en kunds egen berättelse om hudproblem i vuxen ålder.
article image

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.11.2021

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.
article image

Hudvård

Herrar – ta hand om huden!

30.09.2021

Vi män och kvinnor är olika, så också vår hud. Män har oftast fetare och tjockare hud än kvinnor. Män har också ofta större och fler talgkörtlar i huden än kvinnor. Därför behöver män hudvårdsprodukter som är speciellt utvecklade för män.
article image

Nyheter

Vi möts varje månad och nu har vi hittat din perfekta partner

30.07.2021

Vi letade efter en samarbetspartner – och vi hittade den bästa! Nu ansluter sig tre förstklassiga Dermosil by Vuokkosetprodukter till vår Sensitiveserie: Dagbinda och Nattbinda med vingar och Trosskydd. Läs mer!
article image

Hudvård

Hudvårdsrutin som gör mogen hud fastare

29.04.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fyra enkla steg och är smidig göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för mogen hy.
article image

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

25.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. Läs mer!
article image

Hudvård

Tips för god intimhygien

25.02.2021

Tvätt och vård av intimområdet hör till den dagliga grundhygien. God intimhygien förhindrar irritation, sveda och klåda samt obehaglig lukt och förebygger infektioner. Läs expertens tips!
article image

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för fet och blandhy

22.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för hy som lätt blir glansig, blandhy och fet hy. Läs mer!
article image

Hudvård

Ansiktsyoga som en del av vardagen

06.01.2021

Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några ansiktsyogaövningar som är lätta och smidiga att göra till en del i vardagen. Upprepa varje dag för att få synliga resultat.

Aktuellt