loader

Såhär fixar du en somrig festmakeup

Sommaren är en festsäsong, vi lyfter blicken från marken och vaknar till liv. Härligt att få klä upp sig och gå på kalas! Vår produktchef Henrietta berättar hur du gör en somrig festmakeup.

 

Såhär gör du steg för steg:

1. Börja med ögonen. Använd Primer & ögonskugga-paletten och applicera primer över hela ögonlocket med den medföljande applikatorn. Du kan även ta hjälp av fingrarna. Applicera sedan ögonskugga ovanpå primern med en Stor ögonskuggsborste.

2. Applicera Ögonskuggspalettens kalla ljusbruna nyans längs globlinjen. Fortsätt med att applicera den varmare mörkbruna nyansen ovanpå den ljusbruna för att framhäva ögat ännu mer. Addera till sist sist den mörkgrå nyansen med en Liten ögonskuggsborste längs med fransraden för att rama in ögat och ge intensitet i blicken.

3. Använd en Long-lasting ögonpenna för att skapa en intensiv inramning. Applicera sedan Flytande eyeliner som gör linjerna hållbarare och mer framträdande.

4. Nu till makeupbasen. Applicera iDeal BB-kräm SPF15 med hjälp av en Makeupsvamp. Vi har krämen i flera nyanser, Ivory används i videon. Du kan applicera i flera lager för att nå önskad täthet. Med iDeal Flytande concealer täcker du mörka ögonpåsar, rödfläckiga områden och ojämnheter i huden. Videons concealer är färgen ivory.

5. Nu är det dags för Rougestick soft pink, applicera på kindbenen och tona ut med hjälp av fingrarna för ett jämnt resultat.

6. Fixera nu makeupen och gör den hållbar med Natural Finish Löspuder. Enklast applicerar du löspuder med en Puderborste.

7. Ta nu den mörkbruna färgen ur Ögonskuggspaletten och applicera vid nedre ögonbrynens bas för en smoke-eye-effekt. Använd sedan vattenfasta Lengthening Wonder mascara för att slutföra ögonmakeupen.

8. Applicera till sist ett vackert Läppstift Classy i en naturlig rosa nyans.

Nu är du klar för fest! Samtliga makeupprodukter hittar du här

Dela

Tillhörande produkter

Aktuellt