loader

Nyheter

< Tillbaka

Nyheter

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Nyheter

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Nyheter

Sommar på huden – bästa produkterna just nu

29.04.2020

Nu ska vi ge oss tid att ta hand om huden och komma ihåg att skydda oss i solen. Sommarens säsongsprodukter är det bästa för huden just nu – de är fulla av härliga ämnen, bubblande feminina och fruktiga detaljer.

Hudvård

Lätta steg till fräsch lyster

21.04.2020

Hy med fräsch lyster kräver inte mycket och det är inte någon raketvetenskap. Hemligheten ligger i tre produkter som passar till perfekt till morgonrutinen.

Nyheter

Säkerhet och omsorg för våra kunder och medarbetare är högsta prioritet

01.04.2020

De senaste dagarna och veckorna har betonat hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra och gör vårt yttersta i denna situation. Även vi har vidtagit en rad åtgärder.

Hudvård

Skydda huden mot solen

10.03.2020

Nu är det viktigt att komma ihåg att sola säkert och alltid använda solskydd – för du vill ju inte skada din hud och åldras i förtid! Här har vi de bästa produkterna och tipsen för att skydda dig mot solen.

Makeup

Så här applicerar du solpuder snyggt

09.03.2020

Solpuder ger ditt vintertrötta ansikte vacker lyster och en lätt solkysst look. Här är några tips som hjälper dig komma igång med solpuder!

Nyheter

5 tips för piggare morgnar för dig som är morgontrött

28.02.2020

Alla är verkligen inte morgonpigga och om tidiga morgnar inte alls är din grej kan du behöva lite hjälp på traven. Läs våra fem tips som hjälper dig komma upp ur sängen.

Produktinformation

Dermosil x Vuokkoset: så föddes dina trogna följeslagare

28.02.2020

Vårt sortiment med intimvårdsprodukter kompletteras av underbara Dermosil by Vuokkosetprodukter. Men vad är det som gör dem så otroligt bra? Vi samlade ihop information om produkterna och tillverkningen.
1 2 3 4

Aktuellt