loader

Nyheter

< Tillbaka
article image

Artiklar

Hudproblem efter användning av hormonellt preventivmedel

30.12.2021

Huden kan reagera starkt när man slutar använda hormonellt preventivmedel. Med rätt hudvårdsprodukter och regelbunden hudvård kan man övervinna problemen. Läs en kunds egen berättelse om hudproblem i vuxen ålder.
article image

Artiklar

När jag uppträder är jag den bästa versionen av mig själv

30.12.2021

Att stå på scenen inför publik kräver mod, självsäkerhet och god självkännedom av en stand up-komiker. Hur förhåller man sig positivt till sig själv i en värld där en kvinna inte räcker till eller anses vara för mycket?
article image

Nyheter

Kommentera och vinn ett stort paket med Dermosilprodukter

30.12.2021

Skriv en produktkommentar i webbshopen under perioden 30 december - 31 januari , så är du med i utlottningen av ett stort paket med Dermosilprodukter.
article image

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.11.2021

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.
article image

Makeup

Så fixar du den perfekta basmakeupen

22.10.2021

En bra bas för makeup skapas redan innan du börjar lägga själva makeupen. När huden är återfuktad och välskött blir även makeupen bättre, så egentligen börjar allt med dina val av hudvårdsprodukter.
article image

Nyheter

Dermoshop har vunnit det Riksomfattande företagarpriset i Finland

26.09.2021

Vårt långa arbete som pionjär inom näthandel och som varumärke har blivit uppmärksammat.
article image

Nyheter

Vi möts varje månad och nu har vi hittat din perfekta partner

30.07.2021

Vi letade efter en samarbetspartner – och vi hittade den bästa! Nu ansluter sig tre förstklassiga Dermosil by Vuokkosetprodukter till vår Sensitiveserie: Dagbinda och Nattbinda med vingar och Trosskydd. Läs mer!
article image

Artiklar

Läckra bärdelikatesser

04.07.2021

I våras bad vi om era bästa recept och vi har plockat ut några som vi vill dela med er alla. De bästa bärdelikatesserna, varsågoda!
article image

Artiklar

Nytt för gruppbeställare

18.06.2021

Nu har vi goda nyheter för alla som beställer i grupp! Vi har gjort flera förbättringar och skapat några helt nya funktioner som gör det lättare att beställa i grupp.

Aktuellt