Nyheter

< Tillbaka

Artiklar

Vinnarna av Dermosils Julkalender

15.10.2019

Intresset för Dermosils julkalenderutlottning i webbshopen och på våra Facebook- och Instagram-konton var enormt. Utlottningen är nu avgjord och vinnarna är dragna.

Artiklar

Produktutvecklingen frågar: Hur tar du hand om din hud?

09.10.2019

Det finns fler än ett rätt sätt att ta hand om huden, och vi vill nu veta vilka hudvårdsrutiner får våra kunders hud att må bra. Svara på vår hudvårdsförfrågan genom vilken vi samlar information som stöd för vår produktutveckling.

Artiklar

Anvisningar för grupporder

22.09.2019

Det är superenkelt och smidigt att beställa tillsammans med familj, vänner och arbetskompisar. Dessa anvisningar hjälper dig komma igång.

Artiklar

Vår nya grupporder är ute nu!

12.09.2019

Vår nya, härliga Grupporder har nu lanserats – den gör det ännu lättare att beställa i grupp och ger också bättre belöning! Läs mer om förmånerna i Grupporder och samla ihop din egen grupp redan idag.

Artiklar

Må bra-tips för motionären

29.08.2019

Hösten ger oss energi och inspiration att röra på oss mer. Fortsätter du med din favoritträning eller testar du något nytt i höst? Hitta inspiration till träning och snappa upp 4 + 1 må bra-tips för motionären.

Artiklar

Små saker som får dig att må bra

29.08.2019

Föreställ dig att du mitt i allt får en extra ledig dag, en dag utan måsten, ansvar och tidtabeller – vad skulle du göra? Glöm to do-listorna, rum som behöver städas, allt som är nyttigt och även realistiskt. Oftast är det första du tänker på, det som du i grund och botten verkligen längtar efter och behöver just nu.

Artiklar

Vem är guldstjärnan på ditt jobb?

29.08.2019

Att göra saker tillsammans och att bjuda med alla är viktigt i dagens samhälle. Berätta vem som är guldstjärnan och kontaktperson för era Dermosil-beställningar på ditt jobb, så kan vi överraska henne med något fint!

Artiklar

Klarna ger flexiblare betalning

12.08.2019

I vår förnyade webbshop kan du nu också betala med Klarna. Klarna ger dig mer flexibilitet med betalningen.

Artiklar

Vår nya, underbara webbshop är här

12.08.2019

Den nya, snygga shopen är öppen och du är varmt välkommen på inköp. Vi har behållit flera bekanta element, men har också tagit med nya godsaker som gör det ännu lättare att handla hos oss.

Artiklar

Tiden stannar upp i bastun

31.07.2019

Den finländska bastukultuten är anspråkslös och avkopplande – bästa stället för mindfulness. Ta några djupa andetag, stäng ögonen och varva ner, så förstärks dina andra sinnen, tipsar Sauna from Finlands* VD Carita Harju.
1 / 3

Aktuellt