loader

Nyheter

< Tillbaka

Artiklar

Läckra bärdelikatesser

04.07.2021

I våras bad vi om era bästa recept och vi har plockat ut några som vi vill dela med er alla. De bästa bärdelikatesserna, varsågoda!

Artiklar

Nytt för gruppbeställare

18.06.2021

Nu har vi goda nyheter för alla som beställer i grupp! Vi har gjort flera förbättringar och skapat några helt nya funktioner som gör det lättare att beställa i grupp.

Hudvård

Fixa fina sommarfötter

03.06.2021

Det är dags att leta fram sommarsandalerna men hur mår egentligen dina fötter efter den långa vintern? Nu är det hög tid att ge våra fötter lite extra kärlek innan de ska fram i ljuset. Här är våra bästa tips!

Nyheter

Vinn en cykel från Stålhästen!

19.05.2021

UTLOTTNINGEN ÄR AVSLUTAD. Ett stort grattis säger vi till Lena A. från Gällivare som är vår lyckliga vinnare!

Makeup

Nyanskarta – vi hjälper dig välja rätt basmakeup

16.05.2021

Ibland kan det kännas omöjligt att hitta den rätta nyansen på en foundation eller annan basmakeup. Vi skapade en nyanskarta för att hjälpa dig välja rätt.

Hudvård

Skydda huden mot solen

11.05.2021

Nu är det viktigt att komma ihåg att sola säkert och alltid använda solskydd – för du vill ju inte skada din hud och åldras i förtid! Här har vi de bästa produkterna och tipsen för att skydda dig mot solen.

Makeup

Hemligheten bakom en hållbar sommarmakeup

29.04.2021

På sommaren gäller det att välja makeupprodukter som klarar de mest utmanande situationer, såsom värme, fukt och svett. Följ våra tips så får du enkelt en vacker makeup som håller i sommar.

Artiklar

Överraska en vän med ett kort

15.04.2021

Dela den underbaraste hudvårdshemligheten och glädja en vän med ett kort. Vi lägger även med ett vårfint erbjudande till vår webbshop – du får också ett! Läs mer!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

25.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. Läs mer!

Nyheter

Förnyad Dermosiltidning

25.02.2021

I fjol tog vi flera steg mot en miljövänligare kundtidning genom att lämna bort tidningens plastomslag. Nu tar vi ett större steg framåt med tanke på miljön, genom att ändra strukturen på vår kundtidning. Läs mer om förnyelsen.

Aktuellt