loader

Nyheter

< Tillbaka

Hårvård

Hjälp mot för tidigt håravfall – livskraft och styrka för tunt hår

21.06.2020

Det finns många orsaker till håravfall men en av de vanligaste är utmaningarna orsakade av åldrande. Serien Hair Care kompletteras nu av två nyhetsprodukter särskilt utvecklade att stärka håret som tunnas ut med åldern.

Artiklar

Hudvårdsklassiker för hela familjen

21.06.2020

På sommaren är känslan underbart avslappnad, vi umgås med nära och kära och njuter av stunden. I år blev kanske en del av planerna inställda och sommaren ser annorlunda ut än vad du tänkte i början av året. Därför vill vi nu lyfta blicken uppåt och se allt det goda nära oss.

Artiklar

Naturkosmetik med ekologisk björksav från finska Österbotten

21.06.2020

En huvudråvara i vår naturkosmetikserie Nature är högklassig, ekologisk björksav. Den tas tillvara på traditionellt vis för hand från skogar i Österbotten i Finland. Läs mer om naturens egna superråvara inom hudvård.

Nyheter

Dermoshop bygger fabrik

16.06.2020

Vi förverkligar en långtidsdröm och vid årsskiftet börjar vi tillverka produkter i vår alldeles egna tvålfabrik vid huvudkontoret i Korsnäs, Österbotten. En egen tvålfabrik ger oss möjligheten att utveckla nya sorters produkter och satsa på miljövänlig produktion.

Nyheter

Desinficera händerna rätt

14.05.2020

Vi kan alla hålla god handhygien i alla situationer om vi alltid har en liten flaska med handdesinfektion med oss i bilen, handväskan eller jackfickan. Men det gäller att desinficera händerna rätt, kolla in vår instruktionsvideo.

Nyheter

En eloge till alla sjukskötare

12.05.2020

Den 12 maj firar vi den internationella sjuksköterskedagen. Sjukhuspersonalen var Dermosils första kundgrupp och Dermosilprodukterna är fortfarande populära bland hälso- och sjukvårdspersonal.

Hudvård

Lätta steg till fräsch lyster

21.04.2020

Hy med fräsch lyster kräver inte mycket och det är inte någon raketvetenskap. Hemligheten ligger i tre produkter som passar till perfekt till morgonrutinen.

Nyheter

Säkerhet och omsorg för våra kunder och medarbetare är högsta prioritet

01.04.2020

De senaste dagarna och veckorna har betonat hur viktigt det är att vi bryr oss om varandra och gör vårt yttersta i denna situation. Även vi har vidtagit en rad åtgärder.

Hårvård

Så får du volym i håret

25.03.2020

De flesta av oss verkar önska sig hår med mycket volym. Men även om ditt hår är tunt ska du inte misströsta – med rätt produkter och några smarta knep kan även du få ett hårsvall med en massa volym!

Aktuellt