loader

Nyheter

< Tillbaka

Artiklar

Beställ och få en överraskningsprodukt på köpet

08.04.2021

Handla för mer än 450 kr och uppge koden RANDOM i kassan när du lägger din beställning, så får du en slumpmässigt utvald produkt på köpet. Kampanjen gäller t.o.m. 13 april. Läs mer!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för normal hy

25.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för normal hy. Läs mer!

Nyheter

Förnyad Dermosiltidning

25.02.2021

I fjol tog vi flera steg mot en miljövänligare kundtidning genom att lämna bort tidningens plastomslag. Nu tar vi ett större steg framåt med tanke på miljön, genom att ändra strukturen på vår kundtidning. Läs mer om förnyelsen.

Hudvård

Tips för god intimhygien

25.02.2021

Tvätt och vård av intimområdet hör till den dagliga grundhygien. God intimhygien förhindrar irritation, sveda och klåda samt obehaglig lukt och förebygger infektioner. Läs expertens tips!

Hudvård

Den perfekta hudvårdsrutinen för fet och blandhy

22.02.2021

Den perfekta hudvårdsrutinen består av fem enkla steg och är smidig att göra till en del av vardagen. Denna rutin passar perfekt för hy som lätt blir glansig, blandhy och fet hy. Läs mer!

Nyheter

Guldvärda förmåner till allt fler – Gold och Silver förenas!

22.01.2021

Vi vill erbjuda guldvärda förmåner till allt fler kunder och därför kommer vi att förena våra Gold- och Silvernivåer den 1 februari. I fortsättningen blir du Goldkund när dina årsinköp överstiger 3 000 kr.

Hudvård

Ansiktsyoga som en del av vardagen

06.01.2021

Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några ansiktsyogaövningar som är lätta och smidiga att göra till en del i vardagen. Upprepa varje dag för att få synliga resultat.

Hudvård

Avkopplande ansiktsmassage – ljuvlig kvällsrutin

06.01.2021

Unna dig avkopplande ansiktsmassage som får huden i ansiktet att må bra och hjälper dig varva ner. Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några enkla basövningar perfekta som en del av din kvällsrutin. Avsluta ansiktsyogan med massage eller använd massage till att effektivera serumets eller nattkrämens absorbering.

Hudvård

Effektiv rutin för välmående fötter

05.01.2021

Nu på vintern är det minst lika viktigt att ta hand om fötterna som på sommaren. Välmående och friska fötter känns underbart mjuka. Läs en medicinsk fotvårdares tips för att få välmående fötter.

Hudvård

Slipp torr hud på vintern

01.01.2021

Lider du av torr hud när det är vinter? Det kan vara besvärligt att ta hand om huden men med rätt produkter och några enkla tips blir det så mycket lättare! Så här tar du hand om din hud.

Aktuellt