loader

Nyheter

< Tillbaka

Artiklar

Hoppsan, vårt misstag!

12.01.2021

Vi vill korrigera den felaktiga informationen i vår senaste tidning. Vi kommer tyvärr inte att kunna förverkliga den personliga förmånen som utlovades i samband med att vi förenar Premium Gold- och Silvernivåerna – vi beklagar. Läs mer!

Hudvård

Ansiktsyoga som en del av vardagen

06.01.2021

Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några ansiktsyogaövningar som är lätta och smidiga att göra till en del i vardagen. Upprepa varje dag för att få synliga resultat.

Hudvård

Avkopplande ansiktsmassage – ljuvlig kvällsrutin

06.01.2021

Unna dig avkopplande ansiktsmassage som får huden i ansiktet att må bra och hjälper dig varva ner. Ansiktsyogainstruktören Päivi Salminen tipsar oss om några enkla basövningar perfekta som en del av din kvällsrutin. Avsluta ansiktsyogan med massage eller använd massage till att effektivera serumets eller nattkrämens absorbering.

Hudvård

Effektiv rutin för välmående fötter

05.01.2021

Nu på vintern är det minst lika viktigt att ta hand om fötterna som på sommaren. Välmående och friska fötter känns underbart mjuka. Läs en medicinsk fotvårdares tips för att få välmående fötter.

Artiklar

Bättre kaffe – med fokus på smaken

30.10.2020

Helsingfors Kafferosteri tillverkar kaffe med ett stort hjärta och med stor respekt för smaken, råvarorna och kunderna. Läs hela artikeln!

Artiklar

Vardagshjälten hjälper i knepiga situationer

15.10.2020

Försöker du trycka på hissknappen med armbågen eller öppna dörrar med ärmen dragen över handen? Vår lilla vardagshjälte hjäler dig, så att du slipper ta i med händerna! Läs mer!

Nyheter

Tackla maskne och satsa på ögonmakeupen

14.10.2020

Nu hör ansiktsmaskerna till vardagen, i och med dem har vi stött på nya problem inom hudvård och makeup. Läs våra tips som hjälper dig tackla orenheterna och makeupen.

Nyheter

Förnyad kassa och ännu smidigare att beställa i grupp

12.10.2020

Vi har förnyat vår kassa och finslipat flera detaljer i den digitala gruppbeställningen – allt för att göra det så smidigt som möjligt att handla i vår webbshop.

Artiklar

Grattis till vinnarna!

09.09.2020

Vi ordnar olika aktiviteter för våra kunder, och då lottar vi ofta också ut något. Härifrån kan du kolla vem som dragits som vinnare i våra utlottningar.

Nyheter

Kolla, vi bygger nytt!

16.08.2020

Du känner säkert igen känslan när du vet om något, men inte ännu får berätta. Då är det lätt hänt att tungan slinter, för det är så svårt att hålla tillbaka ivern. Nu vill vi dela med oss av en glädjenyhet och även ge er en liten glimt av vårt liv här vid huvudkontoret i Korsnäs, Finland.

Aktuellt