loader

Förnyad Dermosiltidning

Dermosil-Lehden-uudet-tuulet-SV_article.jpg

I fjol tog vi flera steg mot en miljövänligare kundtidning. Vi lämnade bort tidningens plastomslag och minskade antalet varuprov som vi skickar med tidningen. Att lämna bort plastomslaget var en betydande miljögärning, och i och med det sparar vi in hela 2,2 ton plast på ett år!

Även våra kunder har noterat att plastomslaget är borta och responsen har varit mycket positiv. Våra kunder har även önskat att vi på grund av miljöskäl inte ska skicka ut extra material. Därför kommer vi nu att ta ett större steg framåt med tanke på miljön, genom att ändra strukturen på vår kundtidning. Tidningen med produktkatalog kommer framöver endast att skickas till våra aktivaste kunder. Från och med nu kommer vi att skicka en lättare version av tidningen utan produktkatalog till övriga kunder. Alla våra produkter hittas i vår webbshop, vilket också är det bästa stället att kolla in vårt sortiment. Om du önskar få katalogdelen kan du ta kontakt med vår kundtjänst eller lägga till tidningen i samband med din beställning. Du kan alltid även läsa tidningen i vår webbshop.  

Från och med årets marstidning har vi även lagt ihop våra svenskspråkiga tidningar. Vi kommer inte längre att producera skilda tidningar för våra svenskspråkiga kunder i Finland och Sverige. Numera hittar du prisen både i euro och kronor i samband med varje produkt. Båda webbshoparna finns kvar och där erbjuder vi dig tips och inspiration även framöver.

Dela

Tillhörande produkter

Aktuellt