loader

Sommar på huden – bästa produkterna just nu

Dermosil-Kesa-iholla-1.jpgSommaren är alldeles snart här och man känner redan av dess lättsamhet och sorglöshet. Vardagen känns enklare, man hittar hela tiden något att fira och varje dag känns som en fredag. Vi ville fånga denna bubblande, lätta och festliga känsla i sommarens säsongsprodukter. Så vi tappade upp sommarglädjen på flaska.

Det bästa för sommarhuden

Våra härliga säsongsprodukter bär namnet Sparkling. De är feminina, fruktiga och bubblande, precis som sommarens bästa rosé. De har en ljuvlig doft med toner av sommar och fruktiga blomdofter. I den känner man en lätt syrlighet från svarta och röda vinbär samt mjuk blomdoft från pioner och rosor. Produkterna ger en feminin nyans till sommarens hudvårdsrutiner.

Somriga, antioxidantrika råvaror

Sparklingprodukterna har charmiga ingredienser som sprudlar av sommar och vårdar huden. Det sommarfräscha och söta jordgubbsextraktet samt druvextraktet av Chardonnaydruvor från franska vinområdet Bourgogne gör produkterna otroligt rika på antioxidanter.

Antioxidanter är precis vad vi behöver på sommaren. De skyddar huden mot omgivningens påfrestningar, exempelvis luftföroreningar och andra faktorer som försämrar dess välmående. Huden tackar för alla antioxidanter som den får för de skyddar även mot tecken på för tidigt åldrande och hjälper huden åldras vackert.

Allt för sommaren

Feststämningen syns i sommarens hudvård, makeup och hårstyling. Nu är hudvård underbart lättsamt och det gäller att ta tillfället i akt och njuta av det! Det är så härligt att fixa till sig och det bästa är att det inte kräver mycket så här på sommaren. Men solskydd gäller det ändå att hålla i tankarna varje dag, både till festen och picknicken. 

Från våra underbara nyhetsprodukter och älskade sortimentsprodukter hittar du allt som kan tänkas behövas för en perfekt sommar.

Njut av sommaren och ta hand om din hud!

Dela

Tillhörande produkter

Aktuellt