loader

Förmåner för våra kunder

Som kund hos Dermosil får du förutom underbara produkter också fantastiska förmåner som ger dig extra glans och glädje. Låt oss berätta varför det är fint att vara vår kund.
 

 

En hudvänlig gåva till huden

Laadukkaat_tuotteet.jpg

En produkt från Dermosil är precis som en gåva till din hud. I utvecklingen av våra produkter hämtar vi inspiration från våra kunder och för oss är det viktigt att alla ska kunna njuta av välmående hud och hår. Våra produkter är högklassiga och ansvarsfulla, utvecklade med ett stort hjärta. Läs mer om oss

Bonus för varje köp ​

Bonus rsv_uusi.jpg
Du får bonuspoäng varje krona du spenderar i vår webbshop. Poängen kan du byta mot produkter ur Dermosils bonusshop. Du kan använda dina bonuspoäng direkt i samband med din beställning genom att välja bonusprodukter från bonusshopens varierande sortiment. Med andra ord får du alltid något extra till din beställning! Läs mer om bonus och kolla in det aktuella bonussortimentet.

 

 

Belönande lojalitetsprogram

Kanta_asiakas_ohjelma-GOLD.jpg
Vårt lojalitetsprogram belönar dig som är aktiv kund hos oss. Ju mer Dermosilprodukter du beställer, desto bättre förmåner! Som Goldkund får du njuta av guldvärda förmåner, erbjudanden och överraskningar, exempelvis förmåner som byts för varje försäljningsperiod. Läs mer om vårt lojalitetsprogram.

Tillsammans mot bättre förmåner

Group_order.jpg
Tillsammans med arbetskompisar, vänner eller släktingar är det otroligt smidigt att få hem Dermosilfavoriterna och njuta av fina förmåner. Genom att vara många som beställer tillsammans sparar ni på leveranskostnader och alla som är med i gruppen kan utnyttja de aktuella kampanjerna som finns i webbshopen. Läs mer om gruppbeställning.

 

Kronan på verket

Tarjouksia_verkkokaupassa.jpg

Varierande förmåner i webbshopen – prenumerera på vårt nyhetsbrev och följ oss i sociala medier, så missar du aldrig en kampanj. Du hittar också inspiration, idéer och aktuella nyheter i vår kundtidning som utkommer varannan månad och artiklarna i webbshopen.

 

Vi bildar ett sammansvetsat team med våra kunder, och du är också en del av vår härliga gemenskap! Vi vet att de bästa idéerna föds ur samarbete, därför vill vi erbjuda kanaler där vi kan mötas och ge dig möjligheten att delta. Vår yrkesskicklighet kombinerad med din feedback är byggstenar för produkterna i vårt sortiment som ständigt utvecklas. Dessa produkter hittas i vår charmiga webbshop för kosmetik. Välkommen med!