loader

Beställ tillsammans! 
 

Många som beställer Dermosil-produkter gör det i grupp. Tillsammans med arbetskompisar, vänner eller släktingar är det otroligt smidigt att få hem Dermosil-favoriterna och njuta av fina förmåner.


 

what's group order.png

Vad är grupporder? 

Allt är roligare tillsammans, visst? En grupporder innebär precis som namnet säger att man är fler än en som är med i samma order. Vi har gjort det superenkelt för er att beställa i grupp och vem som helst kan skapa en grupp.


 

Varför beställa i grupp?
Det finns styrka i en grupp. Ju större order, desto bättre förmåner. Även naturen är tacksam då vi håller ihop och använder mindre förpackningsmaterial och sparar in på separata leveranser. 

What are the benefits.png 

 


 

How does ordering work.png

Hur fungerar en grupporder? 
Det är lätt som en plätt: bestäm datum för ordern, bjud in dina vänner och slutför ordern. Dina vänner får inbjudan till gruppordern som personlig länk till webbshopen. Allt sker elektroniskt – gruppmedlemmarna lägger själv till sina produkter och kontaktpersonen skickar in den gemensamma ordern. Alla som deltar i gruppordern får bonuspoäng för sina inköp, men kontaktpersonen får ännu mer.


 

Hur betalas och levereras ordern?

Alla betalar sin del av beställningen till kontaktpersonen som i sin tur betalar hela ordern. Det är gott om tid innan betalningen ska vara genomförd, men varje gruppmedlem bör ta hand om sin egen del i god tid. Ordern levereras till kontaktpersonen som sen delar ut produkterna.   

How does payments work.png


 

Skapa en grupp och kom igång

Bjud in vänner, arbetskompisar, familj eller grannar och skapa en egen grupp redan idag! Du kan bjuda in gruppmedlemmarna via e-post, WhatsApp-meddelande, Facebook eller genom att skicka en inbjudningslänk.

 

Starta en grupporder