loader

Guide för gruppbeställning

Dermosil031.jpg

1. Välj ordertyp Gruppbeställning i kassan och bjud in dina vänner. I kassan kan du enkelt skicka iväg inbjudningen som e-post, WhatsApp-meddelande eller via Facebook.

2. Ange datum för beställningen när du skickar inbjudan, så att dina vänner vet när de senast ska skicka sin beställning till dig om de vill vara med i beställningen.

3. Dina inbjudna vänner får en beställningslänk som ger dem tillgång till din beställning. Var och en av dina vänner loggar in med sina egna kunduppgifter för att kunna lägga till sina produkter till din beställning. Kassan skiljer åt var och ens beställning till en praktisk helhet.

 - Alla som är med i beställningen får bonuspoäng enligt slutsumman för sin egen beställning. Gruppens kontaktperson får dessutom extra bonuspoäng för hela beställningen.

5. När alla som bjudits in i beställningen har valt sina produkter och bekräftat sin beställning, skickar kontaktpersonen iväg beställningen till Dermosil.              

6. Kontaktpersonen betalar beställningen och paketet levereras i sin helhet till kontaktpersonen. När beställningen anländer kan ni samla ihop gänget och öppna paketet tillsammans.