loader

Med rena händer

När man tvättar händerna många gånger varje dag, blir det ett stort antal tvättar varje vecka och flera hundra varje månad – och då har handtvålen betydelse! Välj alltid handtvålen enligt ändamål.

Handtvålar för olika ändamål

Hör du till dem som tvättar händerna direkt när du kommer till jobbet och genast när du kommer hem? Att tvätta händerna med tvål och att hålla god handhygien är så otroligt viktigt – för det är ju bästa sättet att undvika baciller och hålla sig frisk!

När man tvättar händerna många gånger varje dag, blir det ett stort antal tvättar varje vecka och flera hundra varje månad – och då har handtvålen betydelse! En och samma handtvål passar inte alla och inte heller för alla ändamål.

I köket i samband med matlagning gäller det att välja en antibakteriell handtvål som avlägsnar starka matlukter. Efter arbete på gården och trädgården och efter mekande i garaget behöver händerna en effektivare tvätt med en tvål som rengör ordentligt. Känslig och atopisk hud kräver särskild omvårdnad, och då ska handtvålen vara varsam men samtidigt också effektiv. En del tål inte parfymer, så då gäller det att välja en svagt parfymerad eller helt oparfymerad handtvål. Oparfymerade tvålar passar hela familjens händer – även för de allra minsta och känsligaste händerna.

Det finns mängder av handtvålar för olika ändamål för olika personer, precis som skor – det är knappast någon som tar på sig gummistövlar till en fin fest eller strandsandaler på löprundan. När du väljer tvålen enligt ändamålet och användaren får du ut det mesta av handtvätten.

Med rena händer, tack!

För känsliga händer

Skonsamma, oparfymerade tvålar särskilt utvecklade för känslig hud passar både vuxna och familjens minstingar. Handtvålarna i serien Sensitive har beviljats rätten att använda Allergi-, Hud- och Astmaförbundets allergisymbol. De passar också till handtvätt för atopisk hud.

Antibakteriella handtvålar till köket

Händerna blir lätt smutsiga när man lagar mat och då är det viktigt att tvätta händerna. Handtvålar som är särskilt utvecklade för köket passar utmärkt till att tvätta händerna när man hanterar olika matvaror i samband med matlagning. Våra kökshandtvålar avlägsnar starka lukter, exempelvis från fisk och lök. Handtvålarna som passar alla hemmakockar tar väl hand om handhygienen när man håller till i köket.

För trädgårdsfantaster och hemmafixare

Alla trädgårdsfantaster älskar att gräva ner fingrarna i jorden och hemmafixare gillar att meka och renovera där hemma. Resultatet ser man som utfört arbete men också som smuts på händerna. Händer som är smutsigare än vanligt kräver effektivare tvätt med en effektivare tvål. Tvål för smutsiga händer innehåller rengörande tensider med mer effektivitet än i vanliga tvålar. Tvålen som är avsedd för hemmafixare kan användas i badrummet och du kan också ha en vid handfatet i garaget eller på stugan.

Ut i skogen!

Mjuk rengöring med ljuvliga dofter från bärskogen och havrefälten. Med fräscha havtorn, härliga lingon och lyxig havre blir handtvätten en underbar naturupplevelse. Delikatesser från den nordliga naturen erbjuder välmående för huden i form av handtvålar – renhet direkt ur naturen!

Vet du om att det behövs 45 % mindre plast till tillverkningen av en refillpåse? Fatta ett miljövänligt beslut och fyll på din favorit om och om igen.

Så här tvättar du händerna rätt

  • Blöt händerna under kranen och tvåla in
  • Gnid handflatorna mot varandra och gnid mellanrummet mellan fingrarna från handryggens sida
  • Gnid fingertopparna mot handflatan
  • Skölj händerna noggrant med varmt vatten 
  • Torka händerna med pappershandduk och stäng kranen med pappret

Hudvänliga handtvålar till dig, varsågod!

New

Fresh bloom Handtvål

75 kr / 300 ml

Goodwill Licorice Handtvål

89 kr / 500 ml

Goodwill Marmalade Handtvål

89 kr / 500 ml

Handdesinfektion 100 ml

55 kr / 100 ml

Handdesinfektion 2-pack

140 kr

Handdesinfektion 250 ml

85 kr / 250 ml

Handdesinfektion 4-pack

215 kr / 4 x 100 ml

Handtvål

45 kr / 250 ml

New
Slutsåld

Handtvål

79 kr / 500 ml

37692T
0
Lägg i varukorg

Havtornshandtvål

59 kr / 290 ml

Havtornshandtvål refill

69 kr / 500 ml

Havtornstvål

35 kr / 110 g

Kaura Handtvål

59 kr / 290 ml

Kaura Handtvål refill

59 kr / 500 ml

Krämtvål

55 kr / 500 ml

Krämtvål refill

45 kr / 500 ml

Kökshandtvål

59 kr / 500 ml

Kökshandtvål refill

49 kr / 500 ml

Lingonhandtvål

59 kr / 290 ml

Living Handtvål

75 kr / 500 ml

Living Handtvål refill

59 kr / 500 ml

Peelande nyponhandtvål

69 kr / 290 ml

Salvia Kökshandtvål

75 kr / 500 ml

Salvia Kökshandtvål refill

69 kr / 500 ml

Sensitive Handtvål Extra

65 kr / 500 ml

Sensitive Mild tvål

55 kr / 500 ml

Tvål för smutsiga händer

69 kr / 500 ml

Vitamin E Handtvål

75 kr / 500 ml

Vitamin E Handtvål refill

65 kr / 500 ml

-14%
New

Vårblommor

284 kr 245 kr / 200 ml + 300 ml