loader

Naturens superfood för huden

Den friska höstluften är snart här och lockar oss att njuta av den rena naturen. I skogens och åkrarnas skrymslen växer effektiva råvaror av vilka vi valt ut de bästa för att ta hand om din hud. Förtjusande nypon, uppfriskande havtorn och uppiggande lingon är bara några av naturens skatter som vi omsorgsfullt valt ut för att använda i våra produkter – med kärlek från oss till dig!

Det bästa från morötter

En lyxig och antioxidantrik nyhet. Nature Ögonolja innehåller allt man kan önska av en produkt för ögonområdet. Den vårdar och återfuktar effektivt samtidigt som dess uppiggande egenskaper ger huden lyster. Ögonoljan bidrar också till att dämpa mörka ringar under ögonen tack vare betakaroten som vid regelbunden användning förbättrar hudtonen.

Morotens egenskaper har pressats in också i en annan charmerande produkt som är en av Dermosils mest omtyckta – Nature Morotsolja tillför huden fukt, mjukhet och spänst samt hjälper till att bevara huden ungdomlig. Produkten passar både till ansikte och kropp. Betakaroten hjälper till att skydda huden från solskador.

Lingon – våra skogars superbär

Plocka dina lingonfavoriter bland de läckra lingonprodukterna i vår Marjaserie. Den lyxigt lena lingonfröoljan som ingår i produkterna vårdar och mjukgör samtidigt som den återfuktar och lugnar huden. I Lingonserum bidrar lingonfröoljan till att jämna ut små tecken på för tidigt åldrande. Den friska doften av lingon i produkterna stimulerar sinnena och gör vardagen snäppet roligare!

Havtorn – naturlig vitaminboost

De flesta av oss känner säkert till hälsofördelarna med havtorn. Den del av bäret med mest näring är havtornsfröoljan. Den är en mycket effektiv olja som används flitigt i hudvård. Havtornsfröoljan är rik på antioxidanter och vitaminer som vårdar, återfuktar och förnyar huden. Den innehåller C-vitamin som bidrar till att hålla huden spänstig genom att stöda produktionen av kollagen. Till vår härliga Marjaserie hör tre fantastiska havtornsprodukter för vård av kropp och händer.

Havssalt – naturens djuprengöring för håret

Saltschampo med havssalt är en effektiv rengöringsprodukt för hår och hårbotten. Havssalt är ett naturligt ämne med detox-egenskaper som rengör både hår och hårbotten på djupet. Havssalt innehåller rikligt med mineraler, såsom magnesium, natrium och kalium, som ger näring och vårdar håret och hårbotten effektivt. Saltets mineraler verkar lugnande på hårbotten och balanserar talgutsöndringen.

Havre – finländskt guld för din hud

Våra Kauraprodukter innehåller havremjöl och havreolja. Havre innehåller rikligt med betaglukan som lugnar och återfuktar huden. Betaglukan minskar också uppkomsten av fåror och rynkor samt hjälper till att förhindra hudens för tidiga åldrande. Den mjukgörande havrefröoljan är rik på omega-3 och -6-fettsyror, antioxidanter och skyddande ceramider. Den återfuktar effektivt och bidrar till att stärka huden.

Höstens nyheter gör vardagen till en fest!

New

Lystergivande primer

95 kr / 20 ml

New

Mun- och nässkydd, 50 st

245 kr / 50 st

New

Nyponserum för händerna

69 kr / 125 ml

New

Peelande nyponhandtvål

79 kr / 290 ml

New
Tillfälligt slutsåld

Nature Ögonolja, Ecocert Cosmos organic

89 kr / 5 ml

New

Sparkly Eyes ögonskuggspalett

119 kr / 3,6 g NET

New

Duo Nagellack Cozy & Infinity

99 kr / 2 x 4 ml

New

Saltschampo

95 kr / 200 ml

-19%
New

Handdesinfektion 2-pack

154 kr 125 kr

-20%
New

Handdesinfektion 4-pack

236 kr 189 kr / 4 x 100 ml

New

Fuktbalanserande rengöringskräm 30 ml

Pris 25 kr / 30 ml

New

Havtornshandkräm 30 ml

25 kr / 30 ml

New

Djuprengöring för ansiktet 30 ml

29 kr / 30 ml