loader

Normal hud

Normal hud är vanligtvis mjuk, problemfri, balanserad och välmående. Rätt hudvårdsprodukter och -rutiner hjälper huden hållas vacker och välmående. Vid vård av normal hy är det viktigt att bibehålla god fuktbalans.

Välj fukt- och näringsgivande krämer både till morgon och kväll, så att huden får den näring och vård som den behöver. Vid behov kan du också ta med en intensivvårdande produkt i din hudvårdsrutin, ett serum eller en ansiktsmask som du kan använda 1–2 gånger per vecka eller vid behov.

Intensivvård: Peelande nattserum

Det är inte ett måste att använda serum och man behöver inte heller använda serum varje dag. Då kan man använda ett som intensivkur en till två gånger per vecka eller vid behov.

Dermosil Peelande nattserum återställer hudens vackra lyster. Det avlägsnar döda hudceller och rengör huden vid regelbunden användning.

Peelande nattserum är en kemisk peelingprodukt som verkar under natten. Döda hudceller peelas bort och fuktbalansen förbättras. Produkten innehåller växtbaserade sockerarter, såsom xylitol, som hjälper huden binda fukt och stöder hudens egen produktion av keramider och hyaluronsyra.

KÖP SERUMET

Vitamin E Hudvårdsset för ansiktet

Produkterna i Vitamin E Hudvårdsset för ansiktet ger huden en fullständig och näringsrik rutin som får den att må bra varje dag. Dessa återfuktande produkter är rika på vitamin E och passar perfekt för normal hud.

KÖP SETET

Dagkräm

Dagkräm återfuktar och ger huden skydd under hela dagen. Hud som är återfuktad känns mjuk och spänstig och mår bra. Skäm bort din hud med dagkräm som passar just dig! Hos oss hittar du dagkrämer för alla hudtyper – både lättare och rikligare dagkrämer.

Dagkräm för normal hud

Nattkräm

En nattkräm ger näring och återfuktar huden under natten då huden förnyas. Ge din hud en gåva med en nattkräm som passar just dig! Hud som är återfuktad känns härligt mjuk och spänstig. Vi erbjuder nattkrämer för alla hudtyper – både intensivt vårdande och lättare nattkrämer.

Nattkräm för normal hud

Ansiktsserum

Ett ansiktsserum vårdar och tar skonsamt hand om huden. I vårt sortiment finns allt från återfuktande ansiktsserum till hudbalanserande serum. Skäm bort huden med ett serum för ansiktet! Serum appliceras i hela ansiktet eller på de områden som behöver extra vård.

Ansiktsserum för normal hud

Ansiktsmask

En ansiktsmask hjälper till att hålla huden fräsch och vital. Vårda och skäm bort huden med en mask en till två gånger i veckan! Här kan du hitta flera fantastiska och återfuktande ansiktsmasker för din hud – något för alla hudtyper.

 

Ansiktsmask för normal hud