loader

Gnistrande snö

2256

Den omtyckta Sparkling-doften!

Miljövänlig refill

Gnistrande ren som snö! Den mycket efterfrågade Sparkling-doften finns nu i en julförpackning som bubblande frisk duschgel. En miljövänlig refill medföljer!

139 kr / 2 x 500 ml

Components / Icons / minusCreated with Sketch. Components / Icons / plusCreated with Sketch.

Inte tillräckligt med poäng för fler bonusprodukter

Inte tillräckligt med bonuspoäng

Lägg i favoriter

5,0 / 5

Baseras på 2 recensioner. Visa recensioner

Julförpackning Gnistrande snö innehåller Sparkling Duschgel och refill med den mycket efterfrågade fräscha Sparkling-doften. Den ljuvligt bubblande Sparkling Duschgelen rengör och mjukgör huden utan att torka ut, och stimulerar sinnena till julstämning. Tack vare den medföljande miljövänliga refillen kan du njuta av duschgelen länge!

Duschgelen passar för dagligt bruk och innehåller milda rengörande tensider samt rikligt med fuktgivande glycerin. Den sprudlande fräscha doften komponeras av syrliga vinbär med varma inslag av frukt och blommor.

Den dryga duschgelen kommer i en pumpflaska på 500 ml, som tack vare den miljövänliga refillen med samma mängd kan fyllas igen.

Produkten är vegansk.

Julförpackning Gnistrande snö innehåller:

Sparkling Duschgel, 500 ml, svagt parfymerad

Sparkling Duschgel refill, 500 ml, svagt parfymerad

 

Bruksanvisning för refill

Häll alltid refillinnehållet i en tom, ren och torr flaska. Rengör även pumpen innan du sätter den på plats. Fyll inte på en halvtom flaska! På så sätt bevaras hygienen och det nya innehållet förstörs inte på grund av gamla produktavlagringar. Dermosils flaskor och pumpar håller åtminstone 3‒4 påfyllningar, så länge du sköter om rengöringen i samband med påfyllningarna.

Refillernas bäst före-datum hittar du i påsens söm. Datumet gäller hållbarheten för en oöppnad produkt. En öppnad produkt håller ca sex månader. Observera det nya datumet vid påfyllning. Datumet på flaskan gäller flaskans ursprungliga innehåll.

Dermosils refiller rymmer 500 ml och de har en skruvkork och en flaskliknande öppning, vilket gör att innehållet är lätt att hälla i en tom flaska.

Refillernas material är en plastblandning, vilket betyder att tomma refillpåsar ska sorteras i brännbart avfall eller blandavfall. Refill är ett miljövänligt val – genom att välja refill i stället för flaska sparar man en märkbar mängd plast.

Kategori: Duschtvål

Ändamål: För rengöring av kroppen.

Användning: Massera in duschgel på fuktig hud och skölj med vatten.

Hudtyp: Normal

Doft: Svagt parfymerad

Vegan

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, PEG-4 Rapeseedamide, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Polyquaternium-10, Benzyl Alcohol, Linalool, Sodium Acetate, Isopropyl Alcohol

Utvalt för dig

(0)
4056VA

NYHET! Retinolserum, varuprov

1 kr / 2,75 ml

Köp
Jul
(0)
2255

Julens dofter

109 kr / 2 x 250 ml

Köp
Jul
(0)
2243

Vinterns rötter

95 kr / 4 x 40 ml

Köp
Jul
(0)
9856

Black Box

329 kr

Köp

Totalbetyg

5,0/5

reviewer avatar
Sofia J. 24.11.2021

Älskar denna doft!

reviewer avatar
Elisabeth B. 22.11.2021

Älskar doften, den är fräsch och påminner om ett kallt glas rosévin