Hudvård och hårvård för barn

products_productsCount

Till barns hudvård och rengöring hör varsamma produkter som är avsedda för barns hud. I vårt sortiment hittar du fuktighetskrämer och rengöringsprodukter som är lätta och trevliga att använda för barn. Småbarns hudvård är alltid individuell, men generellt består hudvården av mycket skonsamma produkter och ibland kan det räcka med enbart vatten för att tvätta barns hud. När en rengöringsprodukt behövs är det bra att välja en oparfymerad produkt för känslig hud eller en produkt som är avsedd för barn.read_more


Barns hårvård fungerar utmärkt med Dermosils skonsamma Sensitive-produkter. Dessa hårvårdsprodukter lämpar sig för barn i alla åldrar. Barns hår är ännu skört och behöver milda, skonsamma produkter. Ett milt schampo och balsam bevarar hårets naturliga mjukhet och ser till att håret är lätt att kamma.

Ett bra schampo är exempelvis Sensitive schampo, för det innehåller inga doftämnen, färgämnen eller silikoner och lämpar sig därför bra för hela familjen. Sensitive balsam å sin sida är ett utmärkt balsam för barns hår. Även denna produkt är oparfymerad och stärker fint hår och gör håret glänsande och silkesmjukt.

Se också: alla allergimärkta produkter, solskydd och handtvålar.

read_less