loader

Roten till allt gott

Vår nya produktserie Juuri har inspirerats av skördetidernas godsaker. De näringsrika hudvårdsprodukterna i serien är tillverkade av jordnära råvaror och naturliga ingredienser. Visst låter det intressant med morot och rödbeta på burk i form av hudvård, helt utan extra tillsatsämnen. Roten till allt gott kommer från naturen – för din hud!

Serien Juuri

Morot för din hud

Nu erbjuder vi morot på burk i form av effektiv och näringsrik hudvård direkt från naturen. Morotsprodukterna i serien Juuri är Ecocert Cosmos Organic-certifierad naturkosmetika.

Köp nu

Garanterat naturligt ursprung

Morotsprodukterna i vår Juuri-serie är Ecocert Cosmos Organic-märkta. Kosmetikprodukter som fått detta certifikat uppfyller de internationellt erkända Ecocert-kriterierna för naturkosmetika.

Produkter med Cosmos Organic-certifikat innehåller minst 95 procent ekologiska ingredienser och minst 20 procent av slutprodukten är ekologiskt framställd (för avsköljbara slutprodukter gäller minst 10 procent). Utöver detta är produkterna miljövänligt och ansvarsfullt framställda. Morotsprodukterna i vår Juuri-serie uppfyller kriterierna genom att vara 99,3 procent av naturligt ursprung. Om du vill undvika syntetiska ämnen och föredrar naturliga råvaror är Juuri-seriens morotsprodukter för dig!

Rödbeta: Wow, vilken vitaminbomb!

Kroppskräm rödbeta innehåller näringsgivande, antioxidantrikt rödbetsextrakt som hjälper huden att bevara sin idealiska fuktbalans. I den fräscha doften möts äpple, citrus och persika.

Köp krämen

Jordnära Juuriprodukter

New
(0)
4087

Ansiktskräm morot, Ecocert Cosmos Organic

75 kr / 50 ml

Köp
New
(0)
4085

Ansiktsrengöring morot, Ecocert Cosmos Organic

85 kr / 125 ml

Köp
New
(0)
9865

Dagens morot

239 kr / 5 ml, 50 ml, 125 ml

Köp
New
(0)
4086

Deo Roll-On morot, Ecocert Cosmos Organic

59 kr / 75 ml

Köp
New
(0)
4099

Kroppskräm rödbeta

65 kr / 125 ml

Köp