VARFÖR DERMOSIL?

Dermosils produkter är utvecklade för din huds välmående och utseende i det växlande klimat vi har i Norden. Alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga. Vi använder alltid minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer, exempelvis Hypoparfum®-dofter. Dermosil tillverkas inom EU och i huvudsak inom Norden. Produkterna testas dermatologiskt, det vill säga på människor.

banner

Snabbt och enkelt

Att göra beställningen i vår webbshop går både enkelt och snabbt. Vår kundtjänst hjälper gärna till per telefon, e-post och via vår kundchat. Vi skickar kundtidningen till alla aktiva kunder sex gånger per år. I vår webbshop hittar du alltid senaste nytt om Dermosil och vår verksamhet. Följ oss även gärna i sociala medier.

"Du som kund kan påverka produkt­utvecklingen."

banner

Unikt förhållande mellan pris-kvalitet

Dermosil har ett unikt förhållande mellan pris och kvalitet. Du kan endast köpa produkterna i vår egen webbshop. Produkter av hög kvalitet kommer direkt från fabrik till vårt lager och skickas vidare till dig, inga extra mellanhänder. Stora produktpartier garanterar också konkurrenskraftiga priser. Vi ger full produktgaranti.

Familjeföretag med lång erfarenhet

Dermoshop är ett finländskt familjeföretag med huvudkontor i Korsnäs, några mil söder om Vasa. Här finns all central verksamhet som produktutveckling, laboratorium och logistikcentrum. Den första produkten från Dermosil lanserades redan år 1988. Vår webbshop startade år 1996. Förutom i Finland finns vi i Sverige, Estland, Lettland och Ryssland. Dermoshop är ett tillväxtföretag med högsta kreditklassificering AAA.

"Unikt förhållande mellan pris och kvalitet"

Med hänsyn till miljön

Vi värderar alltid miljöaspekter högt, både vad gäller förpackningar och innehåll. I sortimentet ingår naturkosmetikserien Nature som är ECOCERT-certifierad. Vi återanvänder packningsmaterial och erbjuder er kunder plastpåsar av bionedbrytbar Degralen®. Verksamheten styrs av ett kvalitets- och miljöledningssystem och företaget har ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -certifikat.

Om Dermosil

Dermosil är ett finländskt hudvårds- och kosmetikmärke. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!