FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

OM DERMOSIL

Dermosils produkter är utvecklade för din huds välmående och utseende i det växlande klimat vi har i Norden. Alla produkter är parabenfria, växtoljebaserade och hudvänliga. Vi använder alltid minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer, exempelvis Hypoparfum®-dofter. Dermosil tillverkas inom EU och i huvudsak inom Norden. Produkterna testas dermatologiskt, det vill säga på människor.

banner

Hög kvalitet till ett bra pris

Dermosil säljs endast via e-handel och postorder. Produkter av hög kvalitet kommer direkt från fabrik via vårt lager hem till dig. Inga extra mellanhänder gör att vi kan erbjuda dig en unik möjlighet att köpa hög kvalitet till ett lågt pris. Stora produktpartier garanterar konkurrenskraftiga priser.

"Unikt förhållande mellan kvalitet och pris"

banner

Fri frakt över 450 kr och fria returer

Beställ enkelt i vår webbshop och du får produkterna inom 3-5 vardagar. Du får alltid fri frakt vid beställningar över 450 kronor och bonus från första köp (under 450 kr tillkommer en fraktavgift på 50kr). Vi är måna om att du som kund alltid ska vara nöjd med Dermosil. Skulle inte produkten uppfylla dina förväntningar har du alltid fria returer och bytesrätt.

Familjeföretag med lång erfarenhet

Dermoshop är ett finländskt familjeföretag med huvudkontor i Korsnäs, några mil söder om Vasa. Här finns all central verksamhet som produktutveckling, laboratorium och lager. Den första produkten från Dermosil lanserades redan år 1988. Vår webbshop startade år 1996. Förutom i Finland finns vi i Sverige, Estland och Ryssland. Dermoshop är ett tillväxtföretag med högsta kreditklassificering AAA.

"Du kan påverka produktutvecklingen."

Med hänsyn till miljön

Vi värderar alltid miljöaspekter högt, både vad gäller förpackningar och innehåll. I sortimentet ingår naturkosmetikserien Nature som är ECOCERT-certifierad. Vi återanvänder packningsmaterial och erbjuder er kunder plastpåsar av bionedbrytbar Degralen®. Verksamheten styrs av ett kvalitets- och miljöledningssystem och företaget har ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 -certifikat.

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!