FRI FRAKT ÖVER 450 KR - FRIA BYTEN & RETURER - GENERÖS BONUS

Beställ Dermosil tillsammans!

Samla ihop ett glatt gäng och gör er Dermosil beställning tillsammans. På så sätt kan ni spara leveranskostnader samtidigt som det är kul. Var och en i beställningsgruppen fyller i sin egen beställning i gruppbeställningsfunktionen, kontaktpersonen slutför och sänder iväg den gemensamma beställningen. Även naturen är tacksam – att beställa i grupp är ett hållbart val.

SÅ HÄR ENKELT ÄR DET

Skapa grupp, bjud in och beställ

Skapa en grupp!

Kontaktpersonen grundar sin egen beställningsgrupp och ger den ett lämpligt namn. Efter detta kan man bjuda in vänner, kollegor eller släktingar för en gruppbeställning.

Bjud in!

Den blivande medlemmen får ett inbjudningsmejl som innehåller en personlig länk till Dermoshops inloggningssida. Medlemskapet aktiveras då den registrerade kunden loggar in eller då en ny kund registrerar sig på våra webbsidor.

Beställ!

Då gruppen har bildats och samlats ihop, är det dags att börja beställa. Via gruppbeställningsfunktionen kan var och en av gruppens medlemmar sätta till eller ta bort produkter ur beställningen. Du kan också flytta över produkter till fikabordet som du samlat ihop via köpkorgen. Det här gör du genom att klicka på köpkorgsikonen.

Chatta!

Gruppbeställningsfunktionen innehåller också en textbaserad chatfunktion. Via denna kan medlemmarna i gruppen förslagsvis diskutera när följande beställning ska skickas in, dela med sig av sina favoritprodukter eller varför inte ge varandra produkttips.

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!