Senaste

Se fler >
article image thumbnail

Nyheter

Skräddarsy en julklapp med dina Luna-favoriter

den 1 november 2018

Förutom alla färdiga julförpackningar har vi i årets julkollektion en speciell produktgrupp som vi kallar Luna. Alla Luna produkter passar ihop och du kan själv plocka ihop en julklapp som passar mottagaren.
article image thumbnail

Nyheter

Julkalendern gör väntan på jul helt magisk

den 26 oktober 2018

Tiden fram till jul är fylld av spänning och förväntan och Dermosils förtjusande Julkalender hjälper till att bygga upp stämningen. Bakom luckorna i kalendern gömmer sig 24 överraskningar; hudvårds- och skönhetsprodukter samt produkter för duschen. Du hittar både gamla bekanta Dermosil favoriter i miniförpackningar och läckra nyheter som utvecklats speciellt för julkalendern.
article image thumbnail

Nyheter

Resultat från hårtestet och vinnarna i lotteriet

den 24 oktober 2018

Vårt hårtest är avslutat! Vi fick uppemot 700 svar och tackar alla som deltog. En hel del svar är riktigt intressanta svar, här nedan ett plock från resultatet.

Populära

Nyheter

Julkalendern gör väntan på jul helt magisk

den 26 oktober 2018

Makeup

Vårda din fransförlängning

den 8 maj 2017

Hud och hudvård

Irriterande kvisslor på armarna?

den 8 augusti 2015

Ämnen

Om Dermosil

Hudvård och kosmetik från Finland. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!