Låt julen värma i kylan

Uppdaterad 2017-10-26 | NyheterJulgåvor framtagna med eftertanke, värme och omsorg. Nytt blandat med välbekant. Årets julsortiment är äntligen här!

I december fyller Finland 100 år. Därför blandar vi klassiskt och traditionellt med helt nytt i både produkter, bilder och julförpackningar. Hitta dina favoriter bland det traditionella eller bland det nya!

Snart börjar det bli dags att varva ner och ta sig tid att njuta av julens alla dofter och smaker, av de stämningsfulla ljusen och sångerna. Oavsett hur du firar jul kanske du har någon du vill visa din uppskattning, någon som betytt lite extra för dig under året. Välj bland våra många julförpackningar och hitta den perfekta klappen som passar just din vän, din familj eller din kollega.

Julen bjuder upp till ljusfest under vår allra mörkaste årstid. Just den här tiden är en bra tid för eftertanke, både på det som varit och det som komma skall. Hur blir 2018, och hur blir Finlands nästa 100 år?

Den här julen stöder vi Mannerheims Barnskyddsförbund för att ge finländska familjer en bättre vardag. För utan en fungerande vardag blir det svårt att njuta av högtider eller att ha framtidstro.

Grattis Finland! Med önskan om en fridfull jul till varje hem.

Om Dermosil

Dermosil är ett finländskt hudvårds- och kosmetikmärke. I sortimentet hittar du trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Dermosil säljs exklusivt via vår egen webbshop!